Konu: [30.08.2021] Hector Salvo PG&Refusing  (Okunma sayısı 90 defa)

#0 - 30.08.2021 20:38

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Hector Salvo @Berkay09x

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Alice Tremblay @Hammerlein

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 30.08.2021 20:10

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3-) POWERGAMING

Powergaming, insan fiziğinin karşılayamayacağı olağanüstü olayları gerçekleştirmek olarak tanımlanır. Yaptığınız hareket ve eylemlerin insan fiziği tarafından gerçekleştirebilir eylemler olması gerektiğinin farkında olun.

Elinizdeki silahları, polis departmanı ya da farklı bireylerden saklamak amacıyla emotesiz olarak saklamakta bu ihlalin içerisindedir.

Yaptığınız eylemlerden sonra karşınızdaki bireyin yapacağı role öncelik, izin vermeniz gerekmektedir. Örneğin birinin ensesine vurduğunuzda etkisiz hale gelip gelmediğinde karar veremezsiniz.
Karşı tarafa rol imkanı vermeden sürekli olarak verilen emoteler, eylemler bu kurala aykırıdır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hector'u kovalarken tackle ile düşürmemize rağmen role uymayıp devam etti. Daha sonra etkisiz hale getirdik ve araca aldık. O sırada vandalizm olayı oldu. Kelepçeli bir şekilde ekip aracının arkasındayken söylediğine göre kapıyı emote ile açıp çıkmış. Kişi tackle ile yakaladığımızda refusing, ekip aracından kaçarak PG ilhlalinde bulundu. Detaylar SS'lerde mevcut.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 30.08.2021 20:39
Şahitliğimi onaylıyorum, arkadaş zaten herşeyi anlatmış, ek ekleyeceğim birşey yok.

#2 - 30.08.2021 20:58
Selamlar arkadaşımın susturulması olduğu için savunmasını benim yapmamı söyledi, öncelikle 3 polis memuru El Corona bölgesine kavga sebebi ile geldiler, karakterim Hector Salvo 3 dakika polis memuru Deon Joseph tarafından düşürüldü fakat emote vererek düşürüldü, buda PG'ye giriyor, ardından tam bisiklete binecekken beni tackle ile etkisiz hale getiriyorlar, role uyuyorum, araca bindiriliyorum ardından köşe arkadaşlarım 3 polis memuru olduğu için ve sayıca fazla olduğumuz için kavga çıkarıyorlar, o arbedede benim kaçmamın PG'ye girmesi saçmalık, emotemi veriyorum /dene'mi veriyorum başarılı oluyorum ardından karşı evlere doğru kavgaya karışmadan kaçıyorum.
Karşı evlere kaçtığımın kanıtı:

Polisler 3 kişi oldukları için Fear yapıp gittiklerinde mahalleme gelip arkadaşlarımın yardımı ile kelepçeyi çıkarma rolü yapıyorum:

Ben rolümün devamını getirdiğimi ve kural ihlali yapmadığıma inanıyorum gerisi yönetici kararı iyi forumlar dilerim. :vice:

#3 - 31.08.2021 11:45
Öncelikle iyi forumlar, arkadaşın yanıtına karşılık bunu yazma gereği duydum. Sizi emote vererek düşürüyoruz çünkü böyle bir sistem var, bu sistemin adı /tackle bunu yazdıktan sonra birisini yumruk atarsan o kişi düşüyor ve emote otomatik olarak çıkıyor, PG olsaydı böyle bir sistem olmazdı. Sizin kalkıp devam etmeniz yanlış, orada /tackle ile yere düşürülüyorsunuz ve devam ediyorsunuz.Bu yaptığınız yanlış sizin, biz powergaming yapmadık, sizi araca bindirdiler, şu şekilde polis araçlarının kapıları içeriden açılmıyor, sizin inememeniz gerekmekte fakat siz iniyorsunuz ve üstelik kaçıyorsunuz, bunu bir çok kez yapıyorsunuz, sizi taser ile vurmasak bisiklet ile kaçmaya devam edecektiniz. Söylemek istediklerim bu kadar, yetkili kararı bekleyebiliriz.

#4 - 31.08.2021 11:48
/tackle yani emote ile yere düşürüldükten sonra aynı şekilde emote vererek bu duruma direnebilir, ayağa kalkabilirsiniz fakat herhangi bir rol yapmadan, capslock tuşundan faydalanıp ayağa kalkıp hiçbir şey olmamış gibi gidemezsiniz. Son yanıt olarak Hammerlein'in yazdığı yazı geçerli, ekip araçlarını arka koltuktan kelepçeli bir şekildeyken açamazsınız. Hector karakteri cezalandırılacak, tekrarı olmaması için dikkatli olun.