Konu: [11.11.2019 - Dante_Cecilio] DEATHMATCH  (Okunma sayısı 281 defa)

#0 - 11.11.2019 18:54
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dante Cecilio @GunzforSale
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Sanırım olaya dair herhangi bir şahit bulunmuyor.
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11.11.2019 - 18:09

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle
-Deatmatch: Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.-

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: GYM park alanında spor halindeydim ve bir kaç tur yaptıktan sonra yanıma şikayet konusunda ismi geçen Dante Cecilio yanaşıp, benimle konuşarak ne zaman spor'u bitireceğimi sordu. Ben de doğal olarak ona; "Boş ver" cümlesini kullandım. Aniden agresif bir kişiliğe bürünerek yönettiğim karaktere hakaretler savurdu. Sistemsel olarak "yön tuşları" işaretlerine bastığımdan karşı tarafın söylemlerine geç cevap verdim, bunu anlayışla karşılamadığı aşikâr. Yine de rol yapmaya devam ettim; ama bu sefer "özel ileti" yoluyla bana oyun içinde göründüğü gibi, eğer durmazsam brawl rolüne gireceğimizi ve durmam gerektiğini beyan etti. Bittabi rolü sürdürerek biraz daha kenarda spor yapmayı sürdürüyordum; ama yine de sistemsel bir durumu oyun içine bağlayarak yönettiğim karaktere yumruk attı ve daha sonrasında sistemsel bayılttı. Biraz sonra yetkili çağırdım, yetkili olay yerine geldi; şikayet konusunda ismi geçen Dante Cecilio, "/b" yoluyla yetkiliyi kandırdı. Bundan sonra herhangi bir role girmedim ve foruma yönelerek şu an icra ettiğim gibi şikayet konusu oluşturuyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle
-Olaya ilişkin kanıt görseli 1-) Olaya ilişkin kanıt görseli 2-) Olaya ilişkin kanıt görseli 3-) Olaya ilişkin kanıt görseli 4-) Olaya ilişkin kanıt görseli 5-) Olaya ilişkin kanıt görseli 6-) Olaya ilişkin kanıt görseli 7-) Olaya ilişkin kanıt görseli 8-) -

Ek açıklamalar(varsa): Şikayet konusunda ismi geçen oyuncunun gerçekleştirdiği hareketler, hiçbir oyuncunun görmek istemediği hareketlerdi. Umarım alacağı oyun içi cezadan sonra Roleplay kurallarına uyarak hareket eder, başka insanların oyunlarını tabiri caizse mahvetmez.
« Son Düzenleme: 12.11.2019 02:25 Uzman »

#1 - 11.11.2019 19:12
Öncelikle gelip /gym calis spamlayarak insanların elinden spor aletlerini almaya hakkın yok. Sen hangi kavimde sana tanımadığı biri soru sorduğunda boş ver cevabını verdin bana onu söylersen analaşabiliriz, karakterim senin o saçma tavırlarından dolayı sana küfür etti verdiğin cevaplar herkesi sinir edecek türden zaten atacağım ss'lerde seni uyardığım gözüküyor ve tam 3 veya 4 defa seni uyardım sırayla yapmalıyız diye beni dinlemedin bile ayrıca ben hiç kimseyi kandırmam sende dahil. Pm konusuna gelince sen olayı çok yanlış anlamışsın sana gym girme demek istemiştim rolü düzelt demek istememiştim sana diyorum ki sistemsel canın gidiyor yani /gym calis spamlama role gireceğiz tane tane anlamak gerektiğini düşünmemiştim aslında anlarsın diye düşündüm ama onuda becerememişsin. Ayrıca sistemsel yatırmaya gelince ben rolü yaptıktan sonra bir süre gymden çıkmanı dahi bekledim pm'den uyarmama rağmen sen ne role uyup nede gymden çıkmayı reddedince bende sürekli role play'a uyup gerekeni yaptım. Dediğim gibi gym yapan adamın kıçının dibine giripte /gym calis spamlarsan olayın sonu böyle biter ben yine insaflı davrandığımı düşünüyorum. Diyeceklerim bu kadar gerekeni yöneticiler yapacaktır bu arada yalan yanlış iftiralar atma lütfen, sen zararlı çıkarsın.

Edit: Bu arada spor aletini gelip sen benden aldın ben senden değil burada yalan konuşacak kadar kendini düşürmene gerek yoktu.

Kanıt olarak bir kaç ss atmak istiyorum.

« Son Düzenleme: 11.11.2019 19:16 GunzforSale »

#2 - 12.11.2019 11:39
DM kural ihlali ihlal edilmemiş. Fakat yine de agresif roleplay durumu mevcut, şimdilik uyarıyorum tekrarı halinde ceza yaptırımı alırsınız.