Öncelike merhaba yapılanların bir hata olduğu fakat bize onaylı hood bölgesinde yeterisinden fazla agresif rol götsterdi. Arkadaşı bize /do komutu ile buradan ayrılmamızı talep etti ve 4 saat içinde olanları unutmuşuz olarak kabul edilecekti. Fakat biz sana arkadaşım ile rol yaparken olaya dahil olması buraya gelmiş bir olaydır. Ben herhangi ooc küfür veya hakaret etmedim bana IC yaşanan olayı anlattığı ve yine /pm agresif yol sergilediği için sadece ooc olarak ''kes çeneni' kelimlerini kullanmışım ben burada herhangi bir küfür görmüyorum fakat arkadaşımız bu kelimeyi yanlış anlaydısa kesinle küfür veya saygı çerçevesinden çıkmadığımı ve kendisinden ''kes çeneni'' kelimesini yanlış anladığını normal sadece bana mesaj atmaması istemediğim için yazmıştım. Ben yine arkadaşımız kelimeyi yanlış anladığı için kendisinden özür dilerim. Benim ona anlatmak istediğim durum biz orada kavga rolu yaparken yanımıza gelip buradan gidin başka yerde kavga edin demiş olsaydı daha iyi olurdu. Arkadaşımız bize IC rol kapsamı olarak agresif bir rol ile bize oyunda sert bir şekilde oradan gitmemizi söyledi bize normal bir şekilde buradan gidin demiş olsaydı ben kesinlikle oradan giderdim zaten orada kalmamın sebep'i rol içinde olduğumuz içindi yetersiz rol bilgisi demiş. Ben oyuna başlayalı en fazla bir buçuk hafta oldu. Daha öncede ismini vermiyeyim başka bir sunucuda 2 hafta oynadım rol bilgisi konusunda arkadaşım kesinlik ben destek alacağım haberin olsun. Yani NON-RP konusunda herhangi bir hata yaptığımı düşünmüyor sana oradan öyle gözükmüş olabilir dediğim gibi rollere hakimim ama daha 1,5 hafta kadar oynadığım için yine öğrenecek bilgiler var. Ben yine IC ve OOC ben kendimi yanlış ifade etmemden ve bazı kelimeyi karşı taraf yanlış anladığından kendim zaten rol desteği alacağım. Karşı tarafa bu olayı yaşadığımız için özür diliyorum şunuda belirtmek istiyorum oyundan yasaklansın demişsin sanırım arkadaşım fakat çok fazla bir ceza kestiğinin umarım farkındasındır fakat ben yine oyundan yasaklanmak istemiyorum bu olay yüzünden çünkü sende bende kendimi rolde yanlış ifade ettik ben kendisinden özür diliyorum bu gibi bir olayın onun ve kendi adıma yaşanmayacaktır rol desteği alacağım umarım kendimi doğru anlatmışımdır. Bu gibi bir olay yaşanmayaktır benim sadece tek istediğim biliyorum onaylı hood bölgesi ama önce uygun bir dilde buradan gidermisiniz dersen sevinirim. Yani şu kelimeyi gördüm ben orada hatırlarsam Aptallar kavga ediyor gibi bir kelime kullandın sanırım pek hatırlamıyorum ama yani dediğim gibi benim söyleyeceklerim bu kadar umarım doğru bir karar alınır. Ben hem kendi adıma karşı taraftan özür dilerim 2 yönlü hataların olduğu düşünüyorum. Karar sizlerindir. Sonuçlanabilir.