Konu: Ramon Chavarria Mixing team75  (Okunma sayısı 411 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.08.2021 14:32

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ramon_Chavarria / @Vortex

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jason Manika

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08/08/2021 / 02:46

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Mixing

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle Team75 Garajı patronu Ronald Livingston ile telefon üzerinden IC bir küfürleşme döndü. İsmimi Gara diye tanıttım, tam ismimi vermedim. Arkadaşlarımı IC olarak alarak ismimi öğrenmeye çalıştılar, hepsi Gara diye tanıttı. Kanıtları da var. Daha sonrasında Team75 üyesi birinden bir Pm aldım, AFK mısın diye. Hayır diyip sebebini sordum ve bana El Corona'ya geldim AFK'ydın , role giricektim gibisinden bir mesaj attı. Ben rol yaşandığından beri o bölgeye yaklaşmadım. Bariz afk olup olmadığımı öğrenmek için böyle bir şey yaptığı açık. Her neyse aradan bir zaman geçti ve aracımla seyir halindeyken, bu ara da yanımızdan da araçlar geliyor. Bu Pm atan arkadaş benim arkama takıldı, durmamı söyledi. Ben durmadım. Telsizden adam sarı mı giyiniyor dedi fakat daha önceden hiç karşılaşmamışız. Karşıdan biri de forumdan skinime bakıp sanırım "he giyiniyor" demiş, adam beni takiplemeye devam etti. Dedim ki bu mix üçgeninden çıkılmaz, bir numara çevirdim ve ben James diye tanıttım ve öylece sürdü. Daha sonra 20 araç etrafımı sardı ve beni aradılar, sonra da ateş ettiler. Mix yapılmasa kim olduğumun bulunması imkansızdı hadi imkansız olmasa bile zordu. Ek olarak arkadaş bana PM'den sürekli, "şüphelisin,dur, bekle" gibi mesajlar attı.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Sürekli olarak Pm'den dur demesi. https://www.hizliresim.com/b7gd2gx
Daha önce hiç görmeden, tanımadan isimi görüp, peşime takılması. https://www.hizliresim.com/6olv6qy
Burada baktım Mix'ten kurtulamıyoruz onun duyacağı şekil ismimin James olduğunu söyledim telefondakine fakat arkadaş OOC hırs yapmış, ismimi OOC biliyor ve rol baltalayıp, ihlal yapmazsa duramıyor gibi bir izlenim verdi ve gitmedi, herkesi oraya topladı. https://www.hizliresim.com/6olv6qy
Bura da ise pm'den afk olup olmadığımı kontrol etmedi. Takibe almadan önce. https://www.hizliresim.com/de1pqqp
Bura da ise ismimi bilmemeleri, ismimi söylememem. Yani ismimi hiç bir şekilde bilmiyorlar. Numara Ronald Livingston'a ait. https://www.hizliresim.com/lj42y3l

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı almasını istiyorum. Karşımda ki bir admin ve adminin ekibi. Adminin ekibinin böyle ihlaller yapması böyle bir sunucu da hoş değil.

#1 - 08.08.2021 15:09
TEAM75 oluşumunun lideriyim/yetkilisiyim. Oluşumun ismi geçtiği için ufak bir kaç Ekran görüntüsü, kanıt atacağım ve daha fazla uzatmayascağım. Öncelikle Ramon karakteri birlikten uzaklaştırıldı.

Spoiler: GösterGizle

Ekran görüntülerinde görüleceği üzere tam ismini Pakrad Kasparov karakteri verdi. Daha sonra şehirin her yanında seni arıyorduk. Ramon karakteri haber verdi. Street Garage'nin oraya geçtik. Rolde gördüğün gibi tam emin olmadan sana karşı her hangi bir atak bile yapmadık. Ramon karakterine ceza verilebilir. Oluşum isminin böyle yerlerde geçip kirletilmesi hoş değil. Anlayışın için teşekkür ederim. @Jarmen
« Son Düzenleme: 08.08.2021 15:11 Stance »

#2 - 08.08.2021 17:31
Savunmam gelecek.

#3 - 08.08.2021 17:55
İlk önce hiçbir ihlal yok bu rolde, @Stance'nin de neden böyle bir geri yaptığını veya sanki role dahil olmamış tüm rolü ben üstlenmişim gibi davranması üzücü.

Kişiye PM atma sebebim onu El Corona da afk atarken görmüş olduğum içindir. PM üzerindennyer öğrenmeye çalışma vesaire yok. Kişitle yaptığım rollerde de birşey yok. Eğer ismi görüp role girmeye çalışsaydım bunu T75 garajının önünden geçerken yapardım senin ile. Ben senle role girdim ve durdurmaya çalıştım çünkü El Corona'dan geçiyordun o gece orada 5 kişiyle aynı senin gibi tanışma rolü yaptım. Bu ismini görüpte role girmemle alakalı değil. Ben kişiyi El coronada görüyorum ve role girmeye çalışıyorum, ilkte durmaması, durduğunda aceleci tavrı ve gece 02.00 saatlerinde randevusu olduğu haliyle karakterimi şüphelendirdi. Ve El corona dan Street garage ye kadar kişiyi takip ettim. Kandırmaca James ismi fln hiç anlamadım zaten, ben kişiyle arama mesafe koydum ve telsizden yerini geçtim. Diğer roller ile alakalıda Stance savunmasını yapmış biraz suçu bana yıkmaya çalışsada ancak ortada suç yok. Rolde birşey yok.
İyi roller iyi forumlar :vice:

#4 - 08.08.2021 19:35
Stance'ye veyahut bana attığın PM'ler çokta masum olmadığın kanaatinde. Bariz belli Mixing yaptığın, umarım gereken cezayı alırsın.

#5 - 09.08.2021 12:25
Bir dakika bir dakika, @Stance ye attığım Pmler rol sonrası, mix yapmadığımı ona söylememle alakalı. Hatta birlik dcsine de ssler attım ve kanıtladım. Sana attığım pmler ise o an ooc yazıyorsun, ıc peşindeyken hala sürerek peşinden ayrılmamı sağlamaya çalılıyorsun. Ondan dolayı sana dur, Ooc yazıcam demeye çalışıyorum ama sen anlamayıp el corona dan Street garaja kadar hızla sürüyorsun. Bu rolde hiçbir ihlal olmadığını düşünüyorum. İyi forumlar, yetkili kararı bekleyebiliriz.

#6 - 10.08.2021 23:49
Yetkili kararı bekleniyor.

#7 - 24.08.2021 02:39
Mixingden ceza verilecek.