Selamlar.
Bilindiği üzere, Vice Roleplay platformu, içinde her türlü rol kapısı bulundurabilecek kadar geniş bir platform. Sunucuda ne kadar sosyal rp dönüyorsa, bu dönen rollerin yarısı da interior rolleri ile gerçekleşiyor. Benim önerim şu yönde; sunucudaki interior (evler için) sayısı ve türü bana göre yetersiz kalıyor. Interior türünün sayısı veya çeşitleri arttırılabilir.
Başka bir çözüm yolu olarak şunu sunabilirim:
Bildiğiniz gibi, bazı durumlarda VIP satın alan oyuncuların avantajları oluyor. (uçuş ehliyetinde indirim, hood bölgesinde istediğimiz zaman paket açmak, bazı araçlara erişim sağlamak gibi ufak durumlar) Sadece VIP oyuncuların erişebildiği, VIP oyunculara özel interiorlardan bahsediyorum. Bunun gibi bir durum olursa yine güzel olabilir. Sunucuda fark ettiğim üzere, oyunun kendi sağladığı interiorlardan sadece dördü veya beşinde aktif rol çevirilebiliyor, yani elverişli sadece dört ya da beş interior var, diğerleri birazcık yetersiz bana göre. Herkes yapıcı yorumlarını veya neden desteklemediklerini yazarsa güzel olur, iyi forumlar.