Konu: Interior yetersizliği.  (Okunma sayısı 305 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#0 - 19.08.2021 18:04
Selamlar.

Bilindiği üzere, Vice Roleplay platformu, içinde her türlü rol kapısı bulundurabilecek kadar geniş bir platform. Sunucuda ne kadar sosyal rp dönüyorsa, bu dönen rollerin yarısı da interior rolleri ile gerçekleşiyor. Benim önerim şu yönde; sunucudaki interior (evler için) sayısı ve türü bana göre yetersiz kalıyor. Interior türünün sayısı veya çeşitleri arttırılabilir.

Başka bir çözüm yolu olarak şunu sunabilirim:

Bildiğiniz gibi, bazı durumlarda VIP satın alan oyuncuların avantajları oluyor. (uçuş ehliyetinde indirim, hood bölgesinde istediğimiz zaman paket açmak, bazı araçlara erişim sağlamak gibi ufak durumlar) Sadece VIP oyuncuların erişebildiği, VIP oyunculara özel interiorlardan bahsediyorum. Bunun gibi bir durum olursa yine güzel olabilir. Sunucuda fark ettiğim üzere, oyunun kendi sağladığı interiorlardan sadece dördü veya beşinde aktif rol çevirilebiliyor, yani elverişli sadece dört ya da beş interior var, diğerleri birazcık yetersiz bana göre. Herkes yapıcı yorumlarını veya neden desteklemediklerini yazarsa güzel olur, iyi forumlar.
Like
12
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
Gain06,
gunesilhan9, oflu, ElwenKleins, KATKISIZ,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 19.08.2021 18:12
Destekliyorum, mod ekibinin yapabileceğini düşünüyorum. Bence oyuncular da Vice roleplay bünyesine interior kazandırabilir. Bununla ilgili bir konu açılırsa güzel olur gibi gözüküyor.
100
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
KSZ,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 19.08.2021 18:30
Ev interiorları dışında, bir restorant açmak için dekor listesine baktığınız zaman iki ya da üç seçenekle karşılaşıyorsunuz. VIPlere özel interiorlar mantıklı ama kolay abuselenebilir; evi sat, dekor seç, geri al. Bunu yapanların cezalandırılması gerekecek. Boşuna böyle bir kapı açmaya, daha fazla işleme ve oyuncuları cezalandırmaya gerek yok bence. Bu yüzden VIPlere özel interiorlar olmayabilir, bunun yerine VIPlere daha çok karakter odaklı özellikler getirilebilir, çok bir şey gelmiyor aklıma. Interior çeşitliliğinin, eksik konseptlerle paralel bir şekilde arttırılmasını isterim.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 19.08.2021 18:46
Destekliyorum. İnterior konusunda gerçektende az "Kullanışlı" interiorlar bulunuyor, farklı ve göze hitap edebilecek interiorlar yapılırsa daha iyi olabilir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 19.08.2021 19:04
Destekliyorum.
Bana göre interior her kişiye göre yapılmalı. VIP alacak durumu olmayan arkadaşlar bu durumdan da faydalanabilir.
- Bence de interior sayıları artmalı veya Vice platformuna ait sunucuya özel interior gelebilir. Daha sık ev içleri, ferah evler...
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 19.08.2021 19:12
Evden çok işletme (ağırlıklı olarak restaurant, cafe, pub) interiorları konusunda sıkıntı çekiliyor. Ya çok sıkışık, ya olması gerekenden fazla büyük vesaire.

Rol kalitesini yükseltecek bir geliştirme olur;

Destekliyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 19.08.2021 22:42
Forumda var mı bilmiyorum ama Interior paylaşımları için forumda ayrı bir konu açılabilir ve orada her map tasarımcısı kendisine özel bir showroom bölümü açabilir, paylaşım yapabilir, paylaşımları yaptıktan sonra altına sunucuda kullanılmasını istiyorsanız bana ulaşın tarzı şeyler yazarak yönetimin kendisine ulaşmasını sağlayabilir, gerekli kontroller yapıldıktan sonra duruma göre sunucuda interior kullanılır. Bu sayede de interior çeşitliliği dolaylı yoldan artırılmış olur. Destekliyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 21.08.2021 15:20
Son güncellemede ghetto ve normal tarzlarda interior eklenmişti. Mapleri gözden geçirebiliriz, fotoğrafları vs. eklenmediyse sistem tanıtımını güncelleriz. Ihtiyaç duyulduğunda ekleme yapıyoruz.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok