Öncelikle selamlar, ilk önce olayı baştan aşağı anlatacağım.
1-) Ben El corona birliğinde ki birisi ile sözlü tartışıyorum, o sırada bu şahıs olay yerine bisikleti ile dalıp "Malzeme satıyorım alan var mı dedi"bende ne malzemesi ve ne kadara sattığını sordum "Viceon fln bişi dedi 30k dedi" bemde buda bize sokmaya çalışıyor dedim ve kişiyi tersledim. "Siktir git-Uza-Almayacağım gibisinden, sonrasında kişi olayı uzatmaya devam etti ve neden yok demek yerine küfür ediyorsun diyip oda küfür etmeye başladı sonra ben motorumdan indim, yazı yazarken /me Reto'ya yumruk atar diye brawl rolünü başlattı, bende kaçtım ve motoruma bindim olay yerinden uzaklaştım. Maskemi taktım tekrar olay yerine geldim, kişiye silah çekmedim bu bir. Silahım hep üstümdeydi zaten motordan da almadım 2. Sana zaten skkmak istesem en başta sıkardım buda 3. Burada belki bir hatam varsa oda agresifliğim olabilir ama karakter canlandırıyoruz, biriyle söverken biri geldiğinde ne tepkisi verilirse onu yaptım ve bunda da birşey yok. Bütün olayın ssleri mevcut, istenirse atarım. Ne silah çekme rolü yapıldı ne de brawl da yapıldı. Motordanda silah almadım, silah hep üstümdeydi ama sıkmadım etmedim.
Savunmam bu kadar bu olayfa birşey yok iyi forumlar.