Konu: [19.08.2021] Reto_Macrox  (Okunma sayısı 95 defa)

#0 - 19.08.2021 10:49

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: N/A  @Vortex

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A 19.08.2021 - 10.30 civarları

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 2.1) BRAWL

Brawl sırasında ateşli silah kullanmak ve drive-by olayı yasaktır.
Bölge sahibi oluşumun bölgesinde brawl yapılıyorsa, bölgenin sahibi olmayan oluşumun brawla katılan oyuncu sayısının daha fazla olması gerekir.
Bir brawl yapıldıysa yaralanan ve saldıran kişiler aradan 4 saat geçmeden tekrar brawl yapamazlar.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: N/A Şahıs ilk önce aşırı agresif rp yaparak dm e yer aradı sonra bende ona düzgün bir şekilde karşılık vererek brawl başlattım sonra adam kaçtı benden ve motordan silahını aldı maskesini taktı emote vermeden nişan aldı. Yani brawl da gitti silah çekti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: N/A

Ek açıklamalar(varsa): N/A Gerekli ss leri inceleyince herşey belli oluyor. Bu arada karakterinde bu kadar agresif rp yapması aşırı saçma bir şey.

#1 - 19.08.2021 12:26
Akşama doğru savunma yapacağım gerekli ss'lerim ile de arkadaş silah çekti diyor? Silah emotumda yok, silahı motordan aldığıma dairde ss yok, nişan aldığımında? Akşam detaylı savunma gelecek.

#2 - 20.08.2021 03:44
Öncelikle selamlar, ilk önce olayı baştan aşağı anlatacağım.

1-) Ben El corona birliğinde ki birisi ile sözlü tartışıyorum, o sırada bu şahıs olay yerine bisikleti ile dalıp "Malzeme satıyorım alan var mı dedi"bende ne malzemesi ve ne kadara sattığını sordum "Viceon fln bişi dedi 30k dedi" bemde buda bize sokmaya çalışıyor dedim ve kişiyi tersledim. "Siktir git-Uza-Almayacağım gibisinden, sonrasında kişi olayı uzatmaya devam etti ve neden yok demek yerine küfür ediyorsun diyip oda küfür etmeye başladı sonra ben motorumdan indim, yazı yazarken /me Reto'ya yumruk atar diye brawl rolünü başlattı, bende kaçtım ve motoruma bindim olay yerinden uzaklaştım. Maskemi taktım tekrar olay yerine geldim, kişiye silah çekmedim bu bir. Silahım hep üstümdeydi zaten motordan da almadım 2. Sana zaten skkmak istesem en başta sıkardım buda 3. Burada belki bir hatam varsa oda agresifliğim olabilir ama karakter canlandırıyoruz, biriyle söverken biri geldiğinde ne tepkisi verilirse onu yaptım ve bunda da birşey yok. Bütün olayın ssleri mevcut, istenirse atarım. Ne silah çekme rolü yapıldı ne de brawl da yapıldı. Motordanda silah almadım, silah hep üstümdeydi ama sıkmadım etmedim.

Savunmam bu kadar bu olayfa birşey yok iyi forumlar.

#3 - 20.08.2021 18:01
Ortada gereksiz bir tartışma var ancak şikayeti açan kişi de buna ortam hazırlamış silah çekildiği ise kanıtlar arasında yok, ceza verilmeyecek.