öncelikle konuyu yanlış yere açmışsın, moderatörler taşır zaten tahminimce, ikinci olarak SA:MP addon 2.5 kurarak fpsini arttırabilirsin, bilgisayarın aşırı kötüyse potato boost kurarak yüksek miktar fps artışı elde edebilirsin, eski bilgisayarım fazlasıyla kötü olduğu için ben öyle yapardım ve 90-100 fps oynardım, durumun varsa en iyi çözüm pc değiştirmek olacaktır, Rtx2060 + i5 9400f kullanıyorum, araç ve insanların azınlıkta olduğu yerde 500-600fps alırken Idlewood civarında araç ve insanlar fazla olduğu için 90-100 fps oynuyorum kısacası sende olan FPS düşüşü herkeste oluyor yani için rahat olabilir, fakat araç ve insanların azınlık olduğu yerde 40-50 fps alıyorsan o zaman sıkıntı var demektir, ayarlardan oyun çözünürlüğünü düşürmeyi dene, 1920x1080 ya da 1366x768 oynuyorsan onu 640x480 - 800x600 -1024-768 yapmak çözüm olabilir, SA:MP addon'un 2.5 sürümünü kuracaksın, FPS kilidini tamamen kaldırıyor.
https://s4.dosya.tc/server7/pwhyfk/SAMP_Addon_2.5_Setup.exe.htmlBuradan indirebilirsin, virustotal koymama gerek yok diye düşünüyorum 5966 kişi indirmiş zaten virüs vs. yok bunu indirip açacaksın setup seni yönlendiriyor azcık bile ingilizcen varsa çözersin zaten her şeyi oyunun kurulu olduğu yeri seçiyorsun yükleme seçenekleri geliyor disable fps limitin tikini seçip setupluyorsun bu kadar basit. tüm bu dediklerimi yapıp fps artışını sağlayamazsan Derenge#7748 discord adresinden özel mesaj gönderebilirsin teamwieverden bilgisayarına bağlanıp fpsinin yükselmesi için bir kaç ayar yapabilirim.