Konu: [18.08.2021] Eddy_Reyes - Gişe Kural İhlali  (Okunma sayısı 110 defa)

#0 - 18.08.2021 22:10

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Eddy_Reyes - @Louise

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18.08.2021 - 01:29

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
TRAFİK VE ARAÇ

a) Trafik kazası sonrası çıkan tartışmalarında silah kullanmak yasaktır.
b) Konvoy halindeki araçlara kasıtlı çarpmak veya bozmaya çalışmak.
c) Tren raylarında araç sürmek yasaktır.
d) Sürekli polisi kasıtlı olarak takip ettirmek.
e) Oyuncu gruplarının yüksek olduğu alanlarda yüksek hızla araç veya oyunculara çarpmak.
f) Bir oyuncunun açtığı gişeden geçmek yasaktır.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Gece saatlerinde Las Venturas'a geçiş için gişeye geldim. Benden önce bir tır önümdeydi, hemen yanında da şikayet ettiğim kişi vardı. "Birisi gişeyi açsın da geçeyim." gibisinden bir tavır takınıyordu. Tır gişeyi açıp geçtikten sonra, kişinin geçmemesi için frenledi. Tırdaki kişinin karakter adını alamadım, şahit gösteremiyorum. Bu kişi, gişeden geçemeyince benim arkama geçti. Ben gişeyi açacaktım, o da geçecekti onun düşüncesine göre. Ben öndeki durumu görüp ilk SS'teki /pm konuşmasını yazdım. "Başkasının gişesinden geçmek kural ihlalidir. Lütfen kurallara uyun." Ama kişi bunu dinlemedi ve, açtığım gişeden geçip gitti. Ben uyardığım hâlde, ihlal yapmaya devam etti. Diğer SS'te kendisini sağdan giderken görebilirsiniz. Ben de normalde şikayet açmayı seven biri değilim, millet ceza alsın da kurtulayım kafasında değilim. Zaten toplasak 4 şikayet açmışımdır en fazla, ama bu kişi şikayet açmaya zorladı tam anlamıyla.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin hak ettiğini alması dileğiyle, iyi günler diliyorum.

#1 - 19.08.2021 23:54
Karşı taraf konuya baktığı halde cevap yazmamış. Sonuçlanabilir sanırım.

#2 - 20.08.2021 17:58
Kişi uyarıldığı halde yapmış kuralı bilmeme durumu yok, ceza alacak.