Konu: 15.08.2021 ( DEATHMATCH)  (Okunma sayısı 201 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.08.2021 15:14

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Rone

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.08.2021 15:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DEATHMATCH
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: SS'de her şey belli oluyor olayı açıklamalık bir şey bence. Kurt Bowman karakterinin /b si gözüküyorsa o kişinin de emotesi gözükebileceğini düşünüyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Ceza almasını istiyorum.

#1 - 15.08.2021 16:36
Arkadaş üst yoldan kanalizasyona düştü. Emoteu tam düşerken vermiş olabilirim. O yüzden chatine düşmemiş olabilir. Kurt'un /b'si sen düştükten sonra yanına geldiğimizde yazıldığı için açık bir şekilde gözüküyor. İhlalim varsa özür dilerim. Kimsenin oyun zevkini hiç etmek istemem.

Yetkili chatin blursuz halini isterse atabilirim. Rolle alakasız konuşmalar.

RK'lı olduğunu da ben vurduktan sonra yazdın, haberim yoktu varsayılan rk süren üzerinden devam etmen benim için sorun yaratmaz. Yetkili kararı bekleyebiliriz.

« Son Düzenleme: 15.08.2021 16:38 Rone »

#2 - 15.08.2021 17:13
Kendi Ss'inde verilen emote maskeli fakat beni vurduğunda ki hasarlarda ismin gözüküyor.
Rk'lı vurmana bir şey demiyorum biraz geç farkettim bana sıkacağınızı, do dan yazmam geç sürdü, Kurt Bowman karakterini oynayan arkadaşda /b den özrünü diledi.

#3 - 15.08.2021 17:17
Kendi Ss'inde verilen emote maskeli fakat beni vurduğunda ki hasarlarda ismin gözüküyor.
Rk'lı vurmana bir şey demiyorum biraz geç farkettim bana sıkacağınızı, do dan yazmam geç sürdü, Kurt Bowman karakterini oynayan arkadaşda /b den özrünü diledi.

Bölgeden biraz uzaklaştıktan sonra peşimize polis takmamak için maskemizi çıkartıyoruz. Onun için hasarlar kısmında ismim gözüküyor.

#4 - 15.08.2021 17:32
Pekala, yönetici kararı bekleyelim.

#5 - 19.08.2021 22:36
Sonuçlanabilir.

#6 - 20.08.2021 18:11
RK tarafı için zaten geç belirttiğinizi kabul etmişsiniz ancak silahı sıkmadan önce sizin göreceğiniz şekilde emote vermesi gerekiyordu, o kısım için ceza verilecek.