Konu: Maksim Marinato - Bug Abuse  (Okunma sayısı 208 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.10.2021 01:12
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @muhammedeminyoldas - Maksim Marinato
Olaya dahil olan şahit karakter adı: SS'de bulunan arkadaşlar ancak şahitlik bir durum olduğunu düşünmüyorum.
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29.09.2021 23:23

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
BUG ABUSE

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Uzatacak bir şey yok, FBI Rancher (?) ile turluyordu
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Açık ararım aramam, iki gün sonra açarım veya açmam, bunları yazmazsa sevinirim arkadaş. İhlal yapmış sonuçta.

#1 - 01.10.2021 01:21
Binilmesi non-rp yasak olan araçlarda otomatikmen araçtan indirdiği için sorun olmuyacağını düşündüm, yol ortasında kilidi ve motoru açık bir şekilde duruyordu. Bindim diye bug mu yapmış oldum hmh? @whalter

Tekrarı olmaz.

#2 - 01.10.2021 01:23
Binilmesi non-rp yasak olan araçlarda otomatikmen araçtan indirdiği için sorun olmuyacağını düşündüm, yol ortasında kilidi ve motoru açık bir şekilde duruyordu. Bindim diye bug mu yapmış oldum hmh? @whalter

Tekrarı olmaz.

Sirenler açık şekilde mahalleyi turlayan tofaş gibi dönüyordun, bilmem bug mu yapmış oldun hmh?

#3 - 01.10.2021 01:26
FBI araçlarına karşı hep bir ilgim vardı @whalter , ve tofaşlarada öyle...

#4 - 01.10.2021 01:28
FBI araçlarına karşı hep bir ilgim vardı @whalter , ve tofaşlarada öyle...

Güzel tercih hocam, bundan sonra da böyle devam edersin. Benden başka ileti gelmeyecek, tofaşınla iyi turlar.

#5 - 01.10.2021 01:31

Tekrarı olmaz.

Sonuçlanabilir. Kasıtlı bir durum yok, göz önünde bulundurulursa sevinirim.

#6 - 01.10.2021 17:25
Bug Abuse sebebiyle cezalandırılacak.