Konu: Ratko Zlatanovic [Retarded RP - Rk kural ihlali - Fear rp]  (Okunma sayısı 147 defa)

#0 - 16.08.2021 16:25

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @monst3r

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Buffalo üyeleri.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Sslerde belli oluyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Öncelikle Buffalo oluşumu kişileri 14.17'de vuruyor.

Ratko karakteri yaralı olmasına rağmen Buffalo hoodunun içerisinde Buffalo barın kapısına gelip bize küfürler saydırıyor.

Kişinin Ratko karakteri olduğuna dair kanıtı.

Ratko karakteri yaralı olmasına rağmen Buffalo'nun hood bölgesine girip bizi kendisini vurmamız için taciz ediyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Yukarıdaki kısıma ekledim.

Ek açıklamalar(varsa): Kişi vurulduktan sonra yaralı kuralı saatini hiç dikkate almadan bizi trollüyor. Yaptığının retarded rp olduğunu düşünüyorum. Ayrıca PM üzerinden yaptığı metagame yani rol esnasında discord seslisinde toplanma olayını dikkatle incelemenizi istiyorum. Kişiye verilebilicek en uygun ceza umarım verilir.

#1 - 16.08.2021 21:42
Düşmeden dakikalar önce adama pm atmışım bir de OOC arkadaşım yani ne var bunda?

Reterded rp konusuna gelirsek ; İçeride biri var mı kontrol etmek amaçlı bu tarz bir şey yazıyorum, arkadaşlarım kaçırılmış ve bölgelerinde o esnada kimse yoktu

ben tek tek bütün birlikleri gezdim ve hepsinin sokakta olduğunu görünce interiorlarına bakmadım, sadece siz şüpheli geldiniz çünkü sokakta kimse yoktu ondan dolayı arkadaşlarımı buffalo mu kaçırmış bakmak amaçlı içeriye bu şekilde kışkırtarak bağırıyorum ki dışarıya çıksınlar.

« Son Düzenleme: 16.08.2021 22:08 monst3r »

#2 - 17.08.2021 01:07
anlaştık, geri çektim

#3 - 20.08.2021 18:03
Geri çekilmesi üzerine arşiv.