Konu: Puzant Dadrian - God mode  (Okunma sayısı 352 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.09.2021 00:47

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @recoltofficialx

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Videoda görülen Buffalo ve Vultures üyeleri.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda görülüyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Videoda çok net olarak GOD belli oluyor. Anlık olarak hileyi açıp kapatıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Yanındaki arkadaşı aldığı damagelerden anında düşüyor, kendisi hileyi açık unutmuş.

#1 - 24.09.2021 00:51
Sabır ediyorum gerçekten. Şikayet açmak için açmaya, isim karalamaya devam edin.

O gece de canım yüz elliydi (150)
Drive By'da olduğum için de işlememiş olabilir bu benim sorunum değil ama cidden insana sinir gelmeye başladı. :D Her neyse, canımın indiği zaten görülüyor. Boş bir şikayet. Savunmanın devamı geliyor.
« Son Düzenleme: 24.09.2021 00:53 recoltofficialx »

#2 - 24.09.2021 00:54
7-8 kişi ateş açıyoruz, 5-6 saniye hasar yemiyorsun. Sonra canın yavaş yavaş düşüyor açık unutmuşsunda.

#3 - 24.09.2021 00:55
Ayrıca arkadaşlar adınıza hile şikayeti açıldığı zaman isminiz karalanmaz, isminin karalanmasından korkan herkesinde geçmişinde hileden banı bulunuyor.

#4 - 24.09.2021 00:58
İlk olarak burada db deyim diğer tarafta ki kişilere ateş ediyorum, canım 150 den 104 e düşüyor.
Spoiler: GösterGizle

İkinci olarak, burada anime giriyorum silah reload atıyor ve arkama doğru bakıyorum, haliyle db den aşağı doğru, aracın içine giriyorum. Burada mermi işlemiyor.

Üçüncü olarak, anim bittikten hemen sonra, ben ateş etmeye devam etmeye başlayınca attığınız mermiler bana işliyor, o sırada öbür taraf da ki 2 kişiye ateş ediyorum.

Dördüncü olarak da, sen araçtan inene kadar ben diğer iki kişiyi düşürüyorum ve arkadaşların da o sırada bana sıkmaya devam ediyor, düşüyoruz araç patlıyor.

Tamamen gereksiz bir şikayet, beş altı saniye hasar yemiyorsun diyorsun, arkadaşım video 18 saniye, sen 4  saniyede yanıma geliyorsun. Her neyse, üst kısımda savunmamı yaptım. Yönetici kararı bekleyebiliriz, ekstra bir şey yazma gereği duyarsam yazarım.

7-8 kişi ateş açıyoruz, 5-6 saniye hasar yemiyorsun. Sonra canın yavaş yavaş düşüyor açık unutmuşsunda.
Çok emin konuşma arkadaşım.

Ayrıca arkadaşlar adınıza hile şikayeti açıldığı zaman isminiz karalanmaz, isminin karalanmasından korkan herkesinde geçmişinde hileden banı bulunuyor.
Bu söz bana mıydı bilmiyorum ama benim hileden aldığım geçmiş bir ceza yok :) Daha önce yasaklanmamın sebebini @keddy biliyor ve o yasakladı, haklı bir yasaklamaydı.

« Son Düzenleme: 24.09.2021 13:45 recoltofficialx »

#5 - 28.09.2021 13:43
Kişinin ekranında farklı olaylar dönüyor, bunun en büyük örneği arabanın patlaması. Video da hile kullanımı bulunmuyor. Bu olayın tekrar yaşanırsa buradaki şikayeti atmayı, bu şikayeti kanıt olarak kullanmayı unutmayın.