İlk olarak burada db deyim diğer tarafta ki kişilere ateş ediyorum, canım 150 den 104 e düşüyor.
İkinci olarak, burada anime giriyorum silah reload atıyor ve arkama doğru bakıyorum, haliyle db den aşağı doğru, aracın içine giriyorum. Burada mermi işlemiyor.
Üçüncü olarak, anim bittikten hemen sonra, ben ateş etmeye devam etmeye başlayınca attığınız mermiler bana işliyor, o sırada öbür taraf da ki 2 kişiye ateş ediyorum.
Dördüncü olarak da, sen araçtan inene kadar ben diğer iki kişiyi düşürüyorum ve arkadaşların da o sırada bana sıkmaya devam ediyor, düşüyoruz araç patlıyor.
Tamamen gereksiz bir şikayet, beş altı saniye hasar yemiyorsun diyorsun, arkadaşım video 18 saniye, sen 4 saniyede yanıma geliyorsun. Her neyse, üst kısımda savunmamı yaptım. Yönetici kararı bekleyebiliriz, ekstra bir şey yazma gereği duyarsam yazarım.
7-8 kişi ateş açıyoruz, 5-6 saniye hasar yemiyorsun. Sonra canın yavaş yavaş düşüyor açık unutmuşsunda.
Çok emin konuşma arkadaşım.
Ayrıca arkadaşlar adınıza hile şikayeti açıldığı zaman isminiz karalanmaz, isminin karalanmasından korkan herkesinde geçmişinde hileden banı bulunuyor.
Bu söz bana mıydı bilmiyorum ama benim hileden aldığım geçmiş bir ceza yok

Daha önce yasaklanmamın sebebini
@keddy biliyor ve o yasakladı, haklı bir yasaklamaydı.