Konu: Car ram (16.08.2021)  (Okunma sayısı 186 defa)

#0 - 16.08.2021 14:45

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: maske_18429
Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16.08.2021 13:53

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
CAR-RAMMING / CAR-PARK
Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde, duvarlara - elektrik direklerine - bireylere çarparak araç sürmek. Karşı tarafta bulunan oyuncuların üzerine ara sürüp onları kilitleyerek öldürmek (Car-Parking) bu kurala aykırıdır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yine savaştayız, fakat arkadaşlar hızını alamadan Car Ram atıyor. Tabii benimde aimi mi bozup yere düşmemi sağlıyorlar. Maske_18429 adlı arkadaşın vehicle ile 9.9 vurduğunu görüyorsunuz.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):Kişinin ceza almasını istiyorum.

#1 - 18.08.2021 03:27
@yusufeser6464 Lütfen savunmanızı yapın.

#2 - 18.08.2021 22:44
Merhabalar, atacağım kanıtlardada görünmektedir, aracı süren kişi ben olsaydım aracın sol tarafında olur, size sol taraftan ateş açardım. Aracı kullanan arkadaş başkası ben ise sağ tarafta yolcu koltuğunda oturuyordum. Bu hasar kaydı neden böyle gözüküyor onuda bilmiyorum, galiba hasar bugına girmişsiniz. Tüm söyleyeceklerim bunlar iyi forumlar dilerim, eğer bir hatam olduysada özür dilerim.

Spoiler: GösterGizle

#3 - 18.08.2021 23:46
maske_23733 benim, car ram attığıma dair kanıtın varsa savunmamı yapacağım

#4 - 19.08.2021 22:32
Merhabalar, atacağım kanıtlardada görünmektedir, aracı süren kişi ben olsaydım aracın sol tarafında olur, size sol taraftan ateş açardım. Aracı kullanan arkadaş başkası ben ise sağ tarafta yolcu koltuğunda oturuyordum. Bu hasar kaydı neden böyle gözüküyor onuda bilmiyorum, galiba hasar bugına girmişsiniz. Tüm söyleyeceklerim bunlar iyi forumlar dilerim, eğer bir hatam olduysada özür dilerim.

Spoiler: GösterGizle

Ben kimin Cr attığını olay esnasında görmedim.Sizi beklerken de sende fark edeceksin ki mermi sıkacakken araba eziyor.Bu yüzden karakterin düşmesi benim alehime oluyor bu yüzden sana açılmış bir şikayettir.

#5 - 19.08.2021 22:36
maske_23733 benim, car ram attığıma dair kanıtın varsa savunmamı yapacağım
Elimdeki tek kanıt hasar sslerim ve bu elimdeki ss. Ssde yerde olduğum ve canımın 0 olmadığını göreceksiniz.Kendi ssimde ise bana araba ile çarpanın Lawrance karakteri gözüküyor fakat karakter sağda oturuyor. Demekki şöför koltuğunda senin karakterin var. Diyeceklerim bu kadar, eğer yanıtınız yok ise admin kararı beklenebilir.

#6 - 20.08.2021 18:05
Ortada CR olduğuna dair net bir kanıt olmamakla beraber elimizde sadece hasar kayıtları var.

Hasar kayıtları incelendiğinde de Deagle'dan 2 mermi yemişsiniz araçla ise sadece 9 canlık bir hasar atıldığı görünüyor bu yanlışlıkla olmuş olabilir, o sırada araç buga girmiş olabilir direkt CR olarak nitelendirilmesi doğru olmaz.

Ceza verilmeyecek.