Konu: Oyuncu şikayetleri - Refuse RP - /b bölmek - OOC küfür  (Okunma sayısı 143 defa)

R$U

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı
#0 - 17.08.2021 18:14
[/td]
[td]             [/td]
[td]

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Luciano_Benz - Hiki

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ares Clark - Lance Grimes - Garry Fighter

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17 / 08 / 2021 17:33
[/td]
[/tr]
[/table]

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Refuse RP - /b bölmek - OOC ailevi küfür.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahısın karakterine emote'lar veriliyor hiç bir şekilde uymuyor. Refuse RP yapıyor, ve ayriyetten /b bölmek, ooc küfür'de var.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Yaptığı hataların karşılığını almasını istiyoruz teşekkürler...

#1 - 17.08.2021 18:16
Olay anında bulundum, şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 17.08.2021 19:59
Ooc küfür ettiğimi onaylıyorum.Direkt şahsına edilmemiştir şahsi algılamayın. Olay şöyle gerçekleşti. Laptopum sıkıntılı ısınıp kapanıyor. Bu sefer de böyle oldu. Beni sinir bastı ama sakin durdum. Oyuna girdiğimde oyun kasmaya başladı. Arkadaşta ben girer girmez bana saldırmaya başlayınca iyice sinirlendim. Ben daha /B kanalını açıp özür dileyecektim pc kapandi diye fakat ona bile zaman olmadı sadece kusura bakmayın yazabildim. Şahıslardan bir daha Özür dilerim yaptığım hoş bir şey değil ve bir daha tekrarlanmayacaktır. Sizlere saygılarımı iletiyorum. Refuse rp olayına gelirsek. Uzak mesafeden üzerine çullanır emotesi verildi. Fakat bana yaklaşmadı bile bu yüzden emote uyma gereksinimi duymadım. Arkadaşlar beni kovalarkende bir kaç kural ihlali yaptı. Motor ile pit. Araç ile sert vuruşlar felan. Hadi bunları geçiyorum. Refuse rp yaptığımı onaylamamaktayım.Ne kadar üzgün olduğum kelimlere dökülemez kadar fazla.Şahısların yanı sıra Vice ekibinden de özür dilerim rol ortamını kirlettiğim için. Bir daha olmayacağına söz veriyorum. İyi günler.

#3 - 18.08.2021 00:49
Ailevi küfür affedilecek bir şey olduğunu düşünmüyorum. Her bilgisayarı donan veya kapanan oyuna tekrar girip roldekilere /b'den ailevi küfür etsin sonra özür dilesin? Ben şikayetimin arkasındayım her zamanda arkasında duracağım tekrar söylüyorum ailevi küfür bence affedilecek bir şey değildir.
Ben de senin düşüncendeyim. Bana yapılsa ben de aff etmezdim. Küfürüm şahsınıza değildi. Oyuna girdiğimde kusura bakmayın yazdım. Sadece kasma donma oldu direkt role girince sinirlendim. Birden bire oldu ben de kendimi anlamadım.

R$U

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı
#4 - 18.08.2021 00:58
Şikayetimi geri çekiyorum herkese iyi geceler kolay gelsin.

#5 - 18.08.2021 03:38
Arşiv.