Konu: Rebecca Radiance Hile/God Şüphesi  (Okunma sayısı 511 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 14.08.2021 23:07
Arkadaşlar ping ayrı loss ayrı şey. Packetlossunuz yüksek ise objeler yüklenmez,  tab tuşuna basınca leveller 0a iner, komutlar çalışmaz. Olay tamamen bundan ibaret. Hile kullanacak olsa god niye açsın? Polisken dusse ne olur? Hile açsa megajump niye açsın? Patlama ssini attım zaten.

#11 - 15.08.2021 01:51
Merhabalar, öncelikle bu şikayeti hileci/bugger bildirimi üzerine açmalıydınız. Bu tarz şikayetleri incelerken ani ve fevri kararlar vermekten her zaman kaçınıyoruz, çünkü istisnası olmayan bir durum. PD karakterinin gördüğüm üzere lagı veyahut pl'u bulunuyor, bu yüzden ilk başlarda karakteri yürür gibi gözüküp hasar yemiyor, fakat sabit durup ateş ettiği esnasında damage yemeye başlıyor. Araçtan indiği sırada damage yememesinin klasik bir samp bugu olduğunu bildiğinizi varsaydığımdan bu konuya değinmiyorum. Şikayeti bir süre incelemeye alacağım, eğer son olarak belirtmek istedikleriniz varsa konu altından belirtin lütfen.

#12 - 15.08.2021 23:19
Merhabalar tekrardan, üstteki mesajda da bahsettiğim üzere bu tarz durumlarda olabildiğince kesin ve net şekilde hareket etmemiz gerekiyor, bu yüzden ani kararlar her zaman kaçınıyoruz. İncelemeler ve kanıtlar sonucunda hileye dair herhangi bir tespit yapılmadı, şikayeti kapatıyorum. İyi eğlenceler.