Konu: [15.08.2021] Toplu Şikayet / Mixing + 3. Parti Yazılım / Gasp ihlali  (Okunma sayısı 222 defa)

#0 - 15.08.2021 17:48

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Christopher_Nicholson @schurty the monarch  Ian Hall @santet  Maske_20299
 Hans Trantes @bloddsmell
Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15/08/2021 17:05

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: ((Not: Mixing ile ilgili kural metnini bulamadım))

Alıntı
5-) 3. PARTİ YAZILIMLAR

Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Alıntı
— ELM olarak adlandırılan cleo modu, Vice Platformu yalnızca  resmi oluşuma üye olan üyeler tarafından kullanılabilir. Harici kullanamaz.
— Camhack - CamHunt - Smoothcam gibi kamera açısı değiştiren programlar sadece admin gözetimi altında, belirli bir süre, video veya ekran görüntüsü edinmek için izinli olarak kullanılabilir.
— Objelerin içerisinden geçmeye izin veren Add-On'un kullanımı yasaktır. Bu sorunun fixlendiği versiyonlarına izin verilir.
— Bilgisayar donanımlarının sahip olduğu ek veya harici makro programlarının kullanımı da yasaktır.
— Diğer oyunculara görünen animasyon modları, dans cleosunun sunucuda kullanımı yasaktır.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.
Alıntı
21-) SOYGUN, DOLANDIRICILIK VE GASP

Sunucu ve rol düzenini korumak için bu tarz rollere belirli kısıtlamalar, izinler getirilmiştir. Kuralları ve kısıtlamaları dikkatlice okuyun, aksi halde ceza aldığınız zaman yönetim tarafından hiç bir şekilde işlem yapılmaz.

Gasp:  Gasp rolünü gerçekleştirmek için gasp eden kişi 5,  gasp edilen kişi 3 level olmalıdır. 24 saatte bir gasp rolü gerçekleştirebilirsiniz. Shoot-out, drive-by ve brawl rolleri sonrası gasp rolü yapılması yasaktır.
Bunun yanı sıra, uyuşturucu ve materyal gasplarını yapmanız için 5 level olmanız gerekmektedir. Alacağınız uyuşturucu ve materyallerin en fazla 1/3'ni alabilirsiniz.

Soygun/Hırsızlık: Sunucuda soygun sistemi bulunmaktadır ama bu sistemden yararlanmak için(ev-işyeri); karakterinizin en az 3 level olması gerekmektedir. Hırsızlık rolleri yönetim ekibi kontrolünde, gerekirse Guest-RP ile yapılmaktadır.
Not: Soygun/Hırsızlık rolleri yapan kişilerin, rol sonrası en az 30 dakika oyunda durmaları gerekmektedir. Soygun/hırsızlık rolü yapıp oyundan çıkan kişilere yönetim tarafından farklı yaptırımlar uygulanır.

Dolandırıcılık:(inaktif) Sunucu içerisinde IC dolandırıcılık belirli sınırlar içerisinde serbesttir. Rol dahilinde dolandırıcılık yapmanız için sizin karakteriniz en az 10 level, karşı taraf ise 5 level olmak zorundadır. Karşı tarafı en fazla $20.000 dolandırabilirsiniz. Ev, araba, eşya, iş yeri, silah dolandırıcılığı kesinlikle yasaktır.

OOC dolandırıcılık sunucu içerisinde yasaktır, hiç bir şekilde affedilemez.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Daha henüz dün gece akşam civarı Kasparov birliğine katıldım ve kişiler ile herhangi bir temasım veya tanışmışlığım olmadı.
Kişiler ile hiçbir şekilde yüz yüze gelmedim bile. Karakterimi nereden tanıyıpta pusuya düşürdüklerini anlayamıyorum.
Üstelik karakterim Ermenistan kökenli bile değil.
Büyük ihtimalle forumdan birlik üyelerinin adlarına bakıp bütün şehirde birlik üyelerini arayarak onları pusuya düşürüyorlar.

Ayrıca Hans Trantes adlı karakteri gasp ihlali konusunda uyardım. Shootout tarzı roller sonrasında gasp yasak.

3 Parti yazılım konusuna gelecek olursak ise. 2 dakika içerisinde hooddan çıktığımı görmeleri ve organize şekilde 2 araç saldırmalarını Wallhack veya
benzeri 3. parti yazılım ile gerçekleştirdiklerini düşünüyorum.

Ayrıca Christopher Nicholson adlı karakterin, ben Premier'i yaklaşık 90 ile sürerken nasıl oldu da 3 kere ard arda kafama isabet ettirdiğini anlayamadım.
Christopher dışında diğer arkadaşları da aracıma sıktı fakat aracım hareket halinde olduğu için bana sadece Christopher'in mermileri kafadan isabet etti.

Ekran görüntüsünde görüldüğü gibi Christopher'in emote verme zamanı 17:05:39 , Benim karakterimin yaralıya düşme zamanı iste 17:05:46
Aradaki saniye farkı ise sadece 7 saniye.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 15.08.2021 17:54 Valkyrie »

#1 - 15.08.2021 18:36
Beni neden etiketlediğini anlayamadım dostum? Benim ne ihlalim var tam olarak?

#2 - 15.08.2021 19:39
Kurallarda ne tür bir shot-out olduğu bilgisi yazmıyor kendi bölgemde düşürdüm gasp ettim sadece ve sadece 66 dolar istersen geri verebilirim dostum savunmam bu kadardır iyi roller iyi forumlar. :vice:

#3 - 15.08.2021 20:24
Selamlar, IC olarak Kasparov birliği ile savaş halindeyiz. Sizi Kasparov bölgesinden çıkarken gördük, artı olarak onların yanında takılırken yolda giderken bi anda sizle karşılaştık sizi görünce onlardan olduğunuzu doğrulayarak önünüze kırıp ateş ettik mixlik bir durum yok. Hileye gelecek olursak araçtayken zaten hep kafa yersin sadece kafan gözüküyor, hile olduğumu düşünüyorsan videon ile şikayet açarsın. Ortada mixlik bir durum yok, tamamen her şey IC dönüyor, iyi forumlar.
« Son Düzenleme: 16.08.2021 12:17 schurty the monarch »

#4 - 16.08.2021 13:46
Kişiler ile özelden görüşmeye çalışacağım.Yöneticiler bu şikayet konusunu ((işinize karışmak haddime değil)) mümkün ise erteleleyebilirer.

#5 - 16.08.2021 23:29
Kişiler ile görüştüm.
Şikayetimi geri çekiyorum.

#6 - 23.08.2021 00:12
Anlaşma üzerine şikayet kapatıldı.

Kilit ve Arşiv.