Konu: [14.08.2021] Vanessa_Lovato - Angelina_Lovato  (Okunma sayısı 237 defa)

#10 - 14.08.2021 15:04
Selam, savunmalar yapılmış. Biraz geç kalsam da söylemem gereken birkaç şey olduğunu düşünüyorum. Rol esnasında her hangi bir şekilde aşağılayıcı bir tavır içine girmedim. Gülmemde ki amaç olayı yatıştırmaktı, zaten orada yanlış anladığınızı bildirmek için "sakin olun size hakaret etmedi" gibi söylemlerde bulundum. Rol imkanı tanımadan direkt Noob DM'e başvuruldu. Emote verip keh keh gülmemde ki amacı karakterimin ekip arkadaşı Castucci'nin yanlış anlaşılmasıydı. Ayrıca aşağılamak istesem bende IC olarak hakarete başvururdum. Robert Castucci ve Jackie Palmisano karakterinin her hangi bir yanlış rol izlenimini göremiyorum. Kaza rolünde bu kadar agresif yaklaşılmanın yanlış olduğunu düşünüyorum, sebebi; hem ters şeritten hatalı gelmesi, hem de sanki kaza da bizim haksız olmamız gibi tavırlarla üste çıkmaları.

Hâla dediğinizi tekrar ediyorsunuz size Noob DM'in ne olduğunu açıklayayım. Noob DM dediğimiz şey emotesiz saldırmaktır ve legalken illegal olmaktır ayrıca sebepsiz saldırmaktır. Bizim IC olarak illegal bir birlikte bulunmamamız illegal olmadığımız anlamına gelmez.

#11 - 14.08.2021 15:08
Ekstra olarak iki şey söylemek istiyorum, sistemsel olarak size uzanmış bir cümle. Yani karakterinizin duyup algılaması gerekiyor arkadaşlar. Eğer farklı bir şekilde algılayarak rol yapmak istiyorsanız emotelerinizle bunu belirtip rolün seyrini değiştirebilirdiniz. Biz sizin yanlış anladığınızı IC olarak bilseydik ona göre rol çizelgesi oluştururduk zaten. Hatta bunu söylememe bile gerek yok, sizelere iletiyorum; "Ha-ha! Sakin olun, size bir hakarette bulunmadı." diyorum.

Bir diğeri şu; Araçların pozisyonlarına bakabilirsiniz, karşılıklı gelen iki araç. Bizim kullandığımız Premier sağ şeritte ve kafa kafaya vurunca araba sola atılıyor, onların arabası yanlayarak geldiği için ters şeritte bize denk düşüyor ver çarpıyor. Yani biz sürüş konusunda da haklıyken bu şekilde üste çıkılması saçma, sonuç olarak Roleplay karşılıklı zevk alınması gereken bir platform, herkes kendisinin zevki kadar karşısında ki şahsın zevkini de düşünmeli. Biz düşündüğümüz için gerekli rollerimizi yaptık.

#12 - 14.08.2021 15:12
Selam, savunmalar yapılmış. Biraz geç kalsam da söylemem gereken birkaç şey olduğunu düşünüyorum. Rol esnasında her hangi bir şekilde aşağılayıcı bir tavır içine girmedim. Gülmemde ki amaç olayı yatıştırmaktı, zaten orada yanlış anladığınızı bildirmek için "sakin olun size hakaret etmedi" gibi söylemlerde bulundum. Rol imkanı tanımadan direkt Noob DM'e başvuruldu. Emote verip keh keh gülmemde ki amacı karakterimin ekip arkadaşı Castucci'nin yanlış anlaşılmasıydı. Ayrıca aşağılamak istesem bende IC olarak hakarete başvururdum. Robert Castucci ve Jackie Palmisano karakterinin her hangi bir yanlış rol izlenimini göremiyorum. Kaza rolünde bu kadar agresif yaklaşılmanın yanlış olduğunu düşünüyorum, sebebi; hem ters şeritten hatalı gelmesi, hem de sanki kaza da bizim haksız olmamız gibi tavırlarla üste çıkmaları.

Hâla dediğinizi tekrar ediyorsunuz size Noob DM'in ne olduğunu açıklayayım. Noob DM dediğimiz şey emotesiz saldırmaktır ve legalken illegal olmaktır ayrıca sebepsiz saldırmaktır. Bizim IC olarak illegal bir birlikte bulunmamamız illegal olmadığımız anlamına gelmez.

Dostum, sana karakterin sivil ve neden saldırdın demiyorum. İyi okumanı tavsiye ediyorum, illegal olamazsın diye bir şey söylemedim. Karakterinin legal veya illegal olsun. Size her hangi bir hakarette bulunulmamışken, ekstra olarak sakinleştirmeye çalışmışken sizin bu tarz rol izlemeniz bizim rolümüzü baltalıyor.

#13 - 14.08.2021 15:56

Dostum, sana karakterin sivil ve neden saldırdın demiyorum. İyi okumanı tavsiye ediyorum, illegal olamazsın diye bir şey söylemedim. Karakterinin legal veya illegal olsun. Size her hangi bir hakarette bulunulmamışken, ekstra olarak sakinleştirmeye çalışmışken sizin bu tarz rol izlemeniz bizim rolümüzü baltalıyor.

Yetkili kararı bekleyelim.

#14 - 22.08.2021 23:11
Şikayet incelendi.

Görüldüğü üzere iki kadın karakter yönetiyorsunuz ve savunmalarınız "annemize küfür ettiklerini sanıp dövdük" böyle bir savunma kabul etmiyoruz. Yaptığınız rolllere dikkat etmeniz gerekiyor. DM sebebi ile cezalandırılacaksınız.

Şikayet kapatıldı.