Konu: Jaymore Connors - Aktif rolde /Q  (Okunma sayısı 116 defa)

#0 - 15.08.2021 02:50

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @fuckingrelaxs

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @HalitSari

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Sslerde gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aktif rolde q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Mahalle baskınında vuruluyor, vurulduktan sonra defalarca bağlantısını kopartıp oyundan çıkıyor. 5-6 dakika sonra oyuna girip eğilip kaçmaya başlıyor. Oyuna girip çıkması ona üstünlük sağlıyor bu sayede polisler onunla ilgilenmiyor. Arkadaş pmden yaptığının ihlal olduğunu devam ederse şikayet açacağımı söyledim. @HalitSari onu görüp yanına gitti silahını almak için polis yanına gelince yine q attı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: - - - - -

Ek açıklamalar(varsa): Herşey net.

#1 - 15.08.2021 03:22
Öncelikle merhaba, evet iki kere oyundan düşüyorum. Bunu Q olarak algılamış olabilirsin gayet doğal. Loglarım vesaire kontrol edilebilir, bir tane de video kaydım var. Bu sıralar zaten internetim sorunlu, oyuna giremiyorum şuan da bir kaç program aynı anda açıldığında anında çöküyor. Senin açından bakınca evet gerçekten haklısın, Q atmışım gibi gözüküyor, ama dediğim gibi internetim problemli ilk internetim gittiğinde 5 dakika sonra falan tekrardan bağlanıyorum, orada eğilerek ilerlerken bir anda internet kesiliyor ve aracın yanında çömelirken tekrar kendine geliyor, ardından kökten kesiliyor beni oyundan atıyor.

#2 - 15.08.2021 04:21
Pekala sorun yok silahını polis arkadaşlara teslim ettikten sonra sorun kalmayacak

#3 - 15.08.2021 16:45
Şahitliğimi onaylıyorum. Arkadaşın silahının silinip IC hapis cezası alması yeterli olacaktır, video kaydı var demişsin ama atmamışsın atarsan güzel olur.

#4 - 22.08.2021 23:23
Şikayet incelendi.

Bunların hepsi şans eseri aynı anda olmuş olamaz. Rolden kaçmak için /q sebebinden dolayı cezalandırılacaksınız.

Şikayet kapatıldı.