Konu: 13.08.2021 - Cox Diaz - NonRP, Irk Değişimi, Yasaklanmış rol  (Okunma sayısı 210 defa)

#0 - 13.08.2021 01:12

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Cox Diaz @mertg1925

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Non-Rp, Yasaklanmış rol, Irk değişimi.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiyle daha önce 951 Willowfield isimli birlikte rol yaptık ve kendisi siyahi bir skin kullanıyordu. Bugünler de tesadüfen Cox_Diaz'ın tanıtımını farkettim ve içeriğini merak edip inceleme yaptığımda kendisinin hispanik rolü yaptığını ve ırk değiştirdiğini farkettim. Sureno kültürüne göre siyahi kişiler bırakın çeteyi, mahallenin içerisinde ikamet ettiklerinde bile dikkat çekerler. Burada hem kültür hatası, hem de ırk değişimi olduğunu görüyoruz. Kişinin gerekli cezayı almasını talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 13.08.2021 01:31
10 vp hesabımda var özel skin attırdım NC atarak o skine geçeceğim bakım gününü bekiyorum ayrıca 951 birliğinde yer almadım NC atıcak VP var yani bakım günü geldiğinde atacağımı söylemiştim zorunlu olarak bunu yapıyorum çünkü NC atarak sokağa şuan olan karakterimin abisi olarak geleceğim bu yüzden elimden pek imkan gelmiyo isteyerek yaptığım bir şey değil bunun için şikayet açmana gerek yok bakım duyurusu geçildiği gün NC atacağım şimdi NC atarsam rollerimin gidişatı kötü olur ve bu şekilde ilerlemem pek mümkün olmaz oyuna sihaiyim veya beyazım gibi yansıtmalarda bulunmuyorum siyahi bir karakter açmış bulundum ve o rolü yapmak istemiyordum özel skinim beyaz olduğu için onu kullanıyorum para vererek verdiğim bir şeyi neden kullanmıyayım bakım duyurusu geçildiği an NC işlemi gerçekleşecek rol gidişatımın kötü olmaması adına NC atmıyorum ama bu şikayetten sonra atacağım birazdan ileti olarak NC atmış halimi görürsün.

#2 - 13.08.2021 01:38
Umarım aklımda olan rol planını bozduğun için mutlusundur kankam NC kanıtımı bırakıyorum hatam var ise özür diliyorum iyi geceler
« Son Düzenleme: 13.08.2021 16:28 mertg1925 »

#3 - 13.08.2021 21:19
Kişi birliğimde bulunmadı.
Konuyla hiçbir alakan yok. Neden yanıt veriyorsun dostum?

#4 - 22.08.2021 23:01
Şikayet incelendi.

Oyun içerisinde siyahi rolü yaparken özel skin alıp hispanik rolü yapamazsınız. Bu NonRP kapsamına girer. Bu yüzden cezalandırılacaksınız.

Şikayet kapatıldı.