Konu: [11.08.2021 - Kejuan_Carter] Aktif Rolde /q  (Okunma sayısı 274 defa)

#0 - 12.08.2021 02:56

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kejuan Carter @AgahBrian

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Fernando Colletti @SBAydemir / Jane Sutton @Panzer / Kaffaz Martin @AVİXX

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11.08.2021 / 23.29

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Aktif Rolde /q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 11.08.2021 tarihi 23.29 saatinde Kaffaz Martin tarafından 911 numarası kullanılarak silahlı çatışma olduğuna dair bilgi geçildi. Bölgeye benden önce Jane Sutton karakter isimli dedektif arkadaş geldi ve geldiğinde çıktığını PM üzerinden söyledi. Kaffaz Martin'e göre yerde yaralı olarak yattığını ve silahının olduğunu bize iletti. Fernando karakterinden olaya ait görüntü istedik, görüntüye bize ulaştırdı. Yaklaşık on dakika bekledik, şahıs giriş sağlamadı. Yanı başındaki kırmızı aracı duruyordu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Silahına el koyulması ve hapis cezasına IC cezasının da eklenmesini istiyoruz.

« Son Düzenleme: 12.08.2021 03:09 Scealten »

#1 - 12.08.2021 11:02
yere düşüp q attığımın ss i yok, sadece bağlantı kopması yazısından böyle bir şikayet açılması saçma. Silahlı çatışmada yere düştüğüme ve q attığıma dair ss varsa gerekli savunmayı yaparım. Fakat bu şekilde kanıtlar yetersiz kalıyor. çatışmada düştüğüm ve q attığıma dair ss yok, sadece bağlantı kopması yazıyor. Bu bağlantı kopması yazısı belki başka bir yerde bulunduğum zaman orada çıktı. O yüzden yetersiz kanıttan arşivlenmesini talep ediyorum.

#2 - 12.08.2021 13:03
Bu olaydan ceza al ya da alma sorun değil fakat seni biraz daha roleplay kurallarına uymaya davet ediyorum aktif bir rolde bile isteye modemin fişini veyahut bilgisayarın fişini çektiğinin farkındayım. Eğer bu ss’ler kanıtlar yetersiz geldiyse sunucunun o saatteki log kayıtlarına bakılabilir ve senin bizle sözlü olarak münakaşa edip daha sonra silah emotu ile ateş açtığınıda görebilirler. 20k değerindeki silahının gitmemesi onca kişinin rol zevkini bozdun 4-5 ekip arabasını boş yere olduğun yere getirttin üstüne 10 dakika herkesi beklettin umarım gerekli IC cezayı alırsın tek temennim o yönde. 🙏🏼

#3 - 12.08.2021 14:55
Log kayıtlarından bakılmasını şiddetle rica ediyorum, şahıs silahla yere düştü ve o internetin o polisin geldiği saniye gittiğine asla inanmıyorum, ooc yalan da görüyorum burada yapma silah çektiğinin emotesi de var o silah da gidecek sende ceza alıcaksın lütfen rollerinize böyle devam etmeyin, hiç bir sunucuda yeriniz olmaz.

#4 - 12.08.2021 15:43
Yalan söyleyecek birisi değilim, sizden ricam burada beni yalancı durumuna düşürmeye çalışmamanız çünkü hitaplarınız çok yanlış. Sunucuda çok saatim var ve burada silah için oynadığımı mı düşünüyorsunuz :D? En iyisi yönetici kararı beklemek, iyi forumlar.

#5 - 12.08.2021 16:15
Sohbet üzerinde yer alan yazışmalara baktığınızda kişileri yerde birisini gördüğünü ve buna bağlı olarak role girdiğini fark edebilirsiniz. Eğer ki ben orada değildim, ben farklı bir yerde oyundan çıktım derseniz de ilk kanıtta Kaffaz'ın arkasındaki kırmızı Sabre araç size ait. Eğer isterseniz aracın size ait olduğunu da kanıtlayabiliriz, hiç sorun değil. Eğer ki ben aracımı arkadaşıma vermiştim, onu bulmuşsunuz falan derseniz de bu kadar tesadüfi olay geliyorsa sanırım farklı şeyler yaşıyor olabiliriz.

#6 - 12.08.2021 17:54
Savunmamı yaptım, yönetici kararı bekliyorum.

#7 - 13.08.2021 11:17
Sizinle alakalı silahlı olduğunuza dair ihbar geldi ve oraya yöneldik, karakteriniz yerde yatıyordu ve ne hikmetse sirenli şekilde bizi görünce bağlantısı koptu. Başında 15 dakika bekledik. Ayrıca orada bulunan kırmızı sabre model araçta size aitti. Yani başka yerde düştüm öyle ss aldınız ile bu işten sıyrılamazsın. Bir rol yaptın ve sonucunda rolde kaybettin ve polis bağlantını koparmasan seni tutuklayıp silahına el koyacaktı. Kural ihlali yaparak rolü sekteye uğrattın ve cezasını çekmen gerekiyor. Bu arada yöneticiyi kandırmaya çalışman da komik açıkçası. Umarım buradan alacağınız yaptırım sizin için bir ders olur.

#8 - 14.08.2021 03:23
Merhaba. Kişiyle role girdiğinize veya kişinin yerde olduğuna dair hiçbir ekran görüntüsü bulunmuyor.

Yetersiz kanıt sebebiyle şikayet kapatıldı.