Konu: [12.08.2020 - Damian Layton-Stewarth Smith] Powergaming, Refuse RP, Non RP.  (Okunma sayısı 120 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.08.2021 15:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Damian Layton @japonaskeri - Stewarth Smith @librainn

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.08.2021 - 15:01

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Powergaming, Refuse RP, Non RP.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Damian karakterini kaçarken Leonardo Brooks karakteri beanbag tüfeğiyle vurarak düşürüyor ve kelepçeliyor. Ben geri dönüp Damian Layton karakterini yerden kaldırıyorum ve ekip aracına götürmek için ilerliyoruz. Bu sırada Stewarth Smith karakteri Sultan model aracıyla bir anda gelip kapıyı açma emotesi veriyor ve benim karakterim, Damian karakterini hem kolundan tutmasına hemde kelepçeli olmasına rağmen Damian karakteri, hiçbir beni ittirme emotesi vs. vermeden koşup araca biniyor. Tam araca binme animinin başladığı sırada beanbag tüfeğiyle Damian Laytonu vurmama rağmen bunu yok sayıp role yansıtmıyor. Damian Layton karakterinin Powergaming ve Refuse RP, Stewarth Smith karakterinin Non RP kapsamında cezalandırılmasını talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/kdp9yk

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 12.08.2021 15:42 Rousseau »

#1 - 12.08.2021 15:42
Merhaba Damian benim İC olarak yakın arkadaşım siz polisler olarak basmadan ben orada bisikletle takılıyordum ve bisikleti bırakıp sultanı alıp geldiğimde Damian'ın kelepçeli olduğunu gördüm ve benim aracıma atlayacağını  düşünüp yolcu kapısını açtım ve kişi araca bindi ve kaçtık. Ordaki sürükleme emotelerinden haberim yok sadece kapıyı açıyorum. Kişi atlıyor ve kaçırıyorum. Buradaki chatloga bakılırsa olay öncesinde orada olduğu anlaşılabilir https://www.hizliresim.com/ho07u42

#2 - 12.08.2021 16:03
Hatamın farkındayım karşı tarafa da rollerini bozduğum için özür dilerim. Şuan VCPD'ye teslim olmak için gidiyorum.
IC jailimi aldıktan sonra ss ini atarım. Yönetici kararı uyarı bekliyorum.

Karşı tarafda eğer beni affederse K&A olabilir, etmezse de OOC cezamıda çekebilirim. Sizlerden de tekrar özür diliyorum. :palmiye:

#3 - 12.08.2021 16:26
Şikayet şimdilik sonuçlandırılmasın, duruma göre yanıtlayacağım.

#4 - 12.08.2021 16:39
Konuyu çözdük, şikayeti çekiyorum. Arşivlenebilir.

#5 - 12.08.2021 16:46
Konuyu çözdük, şikayeti çekiyorum. Arşivlenebilir.

Konuyu tekrar inceledik ve maalesef anlaşmayla çözülemeyeceğine karar verdik. Her bu tarz olay yaşandığında bu ihlalleri yapan kişinin pişman olmasını bekleyemeyiz. Ki zaten role devam edelim dendiğinde Damian Layton karakteri silahı eve bırakıp öyle gelmiş.

Damian_Layton ve Stewarth_Smith için bariz bir metagame ve powergame mevcut, sürücü koltuğundan arka koltuğu saniyede açamazsınız. Kaçış olayı IC değil OOC planlanmış görünüyor, IC bir iletişim mevcut değil. Karakterler ceza alacak.

Kaçırma rolü iptal edildi. Karakterin kaçarken üstünde bulundurduğu silah silindi.