Konu: [Sullivan Albeny] Küçük düşürücü video.  (Okunma sayısı 238 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.08.2021 22:15

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Lvbel

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda görülüyor. Dün gece saatleri, 2-3 gibi.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
OOC kin, küçük düşürücü içerik.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Dün yaşanan rolde aktif bir işletmem basıldı, ardından beni kaçırdılar ve gerekli fear-rp'yi yaparak role uyum sağladım. Anlamadığım bir şekilde videoda "kahpe" "tükürme" efekti vesaire eklenmiş, rahatsız oldum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Size karşı hiç fear-rp yapmayacağız, orada CK vereceğiz, böylelikle videoda kahpe olmayacağız değil mi? Cezasını çekmesini istiyorum. Sizin rollerinize saygım var ve ufak bir kin dahi gütmedim. Siz yine videoda beni, yönettiğim karakteri küçük düşürdünüz. Ufak şeyleri anlarım fakat bu kadarı fazla, zoomlamanız ve sanki ben IC de sizin ailenizi katletmişim gibi hareketler yapıyorsunuz. Bir nevi OOC kin. 0.23'den başlıyor.

#1 - 11.08.2021 22:20
Seni OOC'de tanımıyorum hiç bir sorunum yok dostum, Video'da o kısım geçtiği için senin IC'deki karakterini koydum sadece rahatsız olduysan diss like atabilirsin iyi forumlar.

#2 - 11.08.2021 22:21
Seni OOC'de tanımıyorum hiç bir sorunum yok dostum, Video'da o kısım geçtiği için senin IC'deki karakterini koydum sadece rahatsız olduysan diss like atabilirsin iyi forumlar.

Rahatsız oldum ben, bir nevi küçük düşürme. Savunma için sağ ol, yönetici kararı bekleyelim.

#3 - 11.08.2021 22:53
Yasaklandı, arşivlenebilir.