Konu: UFC Takip eden arkadaşlar  (Okunma sayısı 67 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.08.2021 08:11
Aranızda UFC takip eden var mı? Yakından takip eden arkadaşlar ile tartışmak isterim. Şirketin en çok PVP satan sikleti hafif siklette  yıldızlar teker teker kayıyor. Khabib Nurmagomedov emekli oldu, Conor McGregor son iki maçında da Dustin Poirier'e kaybetti, Tony Ferguson üç maçını kaybetti emekliliğe çok yakın.

26.10.2021

Sayın Senatör Goldberg

Öncelikle eşinizin hamile olduğu haberini duydum, şimdiden sağlıklı bir şekilde doğup babalık duygusunu en mutlu şekilde yaşamanızı temenni ediyor ve tanrıya dua ediyorum. Uzun süredir yüz yüze görüşemiyoruz ve bir süredir şehir dışındaydım ama kısa zaman önce tekrardan Vice şehrine döndüm. Şehirde halkın sıkıntılarını anlamaya ve değerlendirmeye başladım, gıda ve alkol işletmelerinin genel tahsilatı, alkol ücretleri, mekan giriş ücretleri, halkın refah seviyesini elimden geldiği kadar anlama algılama ve bunu meclis oturumuna taşımak için çalışmalarımı sürdürmekte olduğumu, yüz yüze uzun süredir görüşemediğimiz için bu mektupta size bildirmek istedim. Aynı zamanda bay Daxton McSteele'den uzun süredir haber alamadığımı da size bildirmek isterim.

Saygılarımla Chadwick Wilmer
« Son Düzenleme: 26.10.2021 10:31 Cowboy46 »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok