Konu: Stephan Bergmann [31.07.2021]  (Okunma sayısı 186 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 31.07.2021 15:32

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Stephan Bergmann @IDoqukanPasa

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 31.07.2021 15:25

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DM

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Deathmatching

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.hizliresim.com/s87ht3f https://www.hizliresim.com/1r08na9

Ek açıklamalar(varsa): DM

#1 - 31.07.2021 16:07
Merhabalar, savunmamı iki kısma ayırarak tamamladım. Aşağıya bırakıyorum.

---Olayın Öncesi---
Öncesinde arkadaşlar ile ufak bir rol geçti aramızda, bana iş yerinin farklı kişiler tarafından soyulduğunu söylediler. Ben de denk gelirsem karşılarında beni bulacaklarını söyledim. İyi günler deyip çekip gittim. Karakterim oradakilerin bir şeyler çevirdiğinden şüphelendiği için maskesini takarak bir kaç saniye sonra tekrar oraya gitti. O iki arkadaştan diğeri işyerinden çıkıp koşarak aracın bagajına gitti. Beni gördüğü gibi araca bindi fakat paket eline gelince süremeyeceğini bilmiyordu. Paketi elinde gördüm, yanına gittiğimde arkadaş /sq attı. /b'den arkadaşı olduğunu bildiğim için sordum(/b ya da /pm kullanmam fark etmezdi çünkü orada ikimiz vardık), çünkü kasti olarak yapılmış bir şeydi.  Arkadaşının mekanı soyduğunu bilmesine, paketi görmesine rağmen OOC kanaldan yalan söylemeye çalıştı bu neden ile videoyu kaydettim.
---Ateş Edilme Zamanı ve Sonrası---
Mekanımın soyulduğunu gördüm, buna göz yuman kişi de hakaret yağdırınca karakterim silaha davrandı ve ateş etti. Burada bir DM'in söz konusu olduğunu düşünmüyorum.  Mekanım soyuluyor, adamları orada görüyorum. Onlara mekanımı soyanları görürsem neler olacağından bahsetmeme rağmen. Arkadaş Fear-RP bile yapmayıp bana orada hakaret ediyor. (Karakterimin 20-20 olduğundan da bahsedeyim) Kaldı ki Buffalo'nun Idlewood ile bir sorunu da var. Buna rağmen arkadaşlar ile ateş edilmeden önce güzel bir rol yapıyoruz ve bunu rollere dahil etmiyorum. Bunlar konuşmalar da videonun başında, chat'de gözükmekte.

NOT: Son olarak arkadaşı silah ile kovalıyorum, peşinde düştüğüm gibi diğer arkadaşı şaşırtıcıdır ki oyuna giriyor bir anda. Bu iki arkadaşın seslide konuştuklarını düşünüyorum. Bu RP mantığına aykırı bir durumdur.
NOT2(Önemli): Arkadaşın kontrol edilmesini istiyorum, ilk sıktığımda 98 canı gözüküyor, ve mermi yediği için 98-46 oluyor. Sonrasında 2 hit daha yemesine rağmen arkadaş ölmüyor. Kontrol etmenizi istiyorum.
Herkese iyi roller, iyi günler dilerim.
Kanıtlar:
Spoiler: GösterGizle

Arkadaşlar ile role girdiğimiz an:

Elinde paket olduğuna dair kanıt:

« Son Düzenleme: 31.07.2021 18:00 IDoqukanPasa »

#2 - 01.08.2021 21:23
Aynen kanka ben seslide Madison ile konuşuyorum :D

#3 - 01.08.2021 21:26
İlk sıktığında iki vuruyor, neden olduğunu bilmiyorum. Sonrasında iki hit daha atıyorsun ve canım çok az kalıyor. Öncelikle şöyle bir savunma yapayım, Vice Roleplay kendi weapon-config'ini kullandığından dolayı hiç bir şekilde GOD olayı, hasar yememe olayı oluşamaz. Büyük ihtimal bir bugdan kaynaklı.

#4 - 14.08.2021 04:22
Savunma yeterli bulundu.