Konu: [Leo Charless- 17.08.2021] OOC Dolandırıcılık, Mixing, Küfür, IC chatte OOC  (Okunma sayısı 145 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.08.2021 13:12

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Leo_Charless @YusufQ

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.08.2021 12:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:  OOC Dolandırıcılık, küfür, mixing, IC Chatte OOC Konuşma

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: OOC Dolanıdırıcılık: Adam 30k'ya uzinin neredeyse tüm malzemelerini satıyordu
Küfür: IC Chatte küfür etti. IC Chatte OOC: Küfürle beraber IC Chatte babam çağırıyo gibi şeyler söyledi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bu adam bana OOC dolandırıcılık yapmaya çalıştı ve fazla ihlal yaptı, ben de bu adamın gerçekten vermeyeceğini bilerek fazla ucuza almaya çalıştım ve vereceğini söyledi, SS'lerde olduğu gibi üzerine gittim ve beni dolandırdı. Ben bunu bilerek (kendimi bilerek dolandırdım) yaptım ki başkalarını dolandırmasın, umarım adam cezasını geri alır ve ben de iademi geri alırım. Her zamanki gibi duamı yapacağım; Umarım ufak bir hata yüzünden bu iş bana patlamaz... İyi günler.
« Son Düzenleme: 19.08.2021 12:44 Skull_crusher313 »

#1 - 18.08.2021 11:54
Edit: Gönderiye eklemeyi unutmuşum; eğer cidden verseydi 30k'ya cidden OOC ticarete girecekti ve ben bunun yasak olduğunu biliyorum, dolayısıyla eşyayı geri verecektim, paramı da geri alacaktım. Eklemek istedim...

#2 - 23.08.2021 00:53
Şikayet incelendi.

Şikayet açarken ekran görüntüsünün kesilmemiş hali gerekiyor. Bu yüzden şikayet otomatikman reddedildi sayılıyor.

Şikayet kapatıldı.