Konu: [09.08.2021 - Miguel Padro] Rolden kaçmak, bağlantı kopartmak.  (Okunma sayısı 165 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.08.2021 21:19

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Miguel Padro - @Zakhaev

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Phillip Vaughan @Allen  ,  Joseph Lichtmann @sukutt

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntülerinde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Gece altı birlik tarafından vurulduğumuzda mekân dışarısında bekleyen Kasparov bize yardım ediyor. Kasparov, Yahudi-Amerikan yardımlaşma ve dayanışma derneğinin içerisinde bize ateş açan herkese karşılık verdiği sırada ek olarak polisler de geliyor. İçeride biz vurulduktan hemen sonra "Kasparov yedi araç, polis de geldi." gibisinden konuşmalar dönüyor. Direkt olarak Miguel Padro oyundan bağlantısının kopmasıyla düşüyor. Kişisel iletiden ulaştığımda bana aradan yedi dakika geçmiş bir ekran görüntüsü ulaştırdı. Fakat ekran görüntüsünü aldığı yer Glen Park.
Spoiler: GösterGizle

Ek olarak videosunun bulunduğundan bahsediyordu. Oyuna giriş yaptığında Kasparov birliğindeki oyuncuların ve Polis Departmanı'nın hâlâ orada olduğunu kanıtlayabilecek bir ekran görüntüsü varsa şikâyeti çekeceğim. Onun haricinde rolden kaçmak oluyor ve rol devamı da sağlanmamış.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Ekran görüntüsünde Miguel Padro ateş açıyor ve hemen sonrasında oyundan düşüyor. Yedi dakika sonra oyuna girdiğini iddia ediyor, fakat rol devamı sağlanmamış.

Alta bıraktığım ekran görüntüsünde "sıkıştık burada." gibisinden bir şeyler söyleniyor. Dışarıdaki polislerin ve Kasparov güçlerinin olduğu doğrulanabilir.

Burada da bağlantısının koptuğu gözüküyor.

Ek açıklamalar(varsa): Oyuna giriş yaptığında Miguel Padro'nun düşmanlarıyla karşılaştığının herhangi bir ekran görüntüsünü sunabilirse seve seve şikâyeti çekebilirim.

#1 - 09.08.2021 21:46
Selam, özel mesajlaşarakta konuşmuştuk, kendimi yeteri kadar ifade ettiğimi düşünüyordum fakat şikayet açmayı tercih etmişsin sorun yok. Öncelikle şunu belirteyim bilinçli olarak bağlantı koparmak gibi bir  durum söz konusu değil, bunu yapmak istesem karşı tarafın yanında böyle bir şey yapmaya kalkışmam. İnternetim gittiği süre zarfında bilgisayarın başından kalktım ve bir kaç işimi hallettim. SS'de görüldüğü gibi 5-10 dakika sonra oyuna giriş sağlayabildim ve direkt olarak mekandan uzaklaştım. SS soruyorsun fakat dışarı çıktığımda bir sürü PD üyesi vardı, ss almak için yeteri fırsatı yakalayamadım. Savunmam bu kadar yetkililer bu savunmam üzerinden şikayeti değerlendirebilir.

#2 - 14.08.2021 04:18
Merhaba. Oyundan düştükten sonra oyuna girmek için beş dakikanız bulunuyor. Bu beş dakika içerisinde rolde bağlantılı olan üyeler sizi beklemeli, sizde oyuna girmek için çaba göstermelisiniz. Eğer giremiyorsanız herhangi bir platformu kullanarak karşı taraf ile iletişime geçip bu durumu belirtmelisiniz.

Karakter ceza alacak.