Konu: Magar Assarian  (Okunma sayısı 257 defa)

#0 - 09.08.2021 23:36

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Magar Assarian @bertukey

Olaya dahil olan şahit karakter adı: John Dayson @LongKey

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 09.08.2021 - 22:07

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK
Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Telsizden çatışma için çağrı geçildi ve destek istendi. Sirenlerimi yakarak oraya yöneldiğimde elinde AK47 ile kaçan maskeli birisi vardı. Ekip arkadaşımla beraber onun peşine düştük, fotoğraflarda da gördüğünüz üzere bağlantı kopartarak oyundan çıkış sağladı. Beş dakikadan fazla bekledik ama oyuna girmedi. Elimde video mevcut, çatışmada olduğundan ve memurlara sıktığından dolayı görüşümüz olduğu gibi kişiye sıkıyoruz ama bağlantı koparttığı için hasar almıyordu. Bir anda oyundan çıktığı yere ışınlandı ve orada bağlantısını kopartarak gözden kayboldu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Elinde Deagle ile kaçarken.
Spoiler: GösterGizle

Burada sıkıyoruz ama hasar almıyor.

Bağlantı kopartmaya çalıştığından dolayı bir anda arkaya ışınlanıyor ve tekrar sıkıyoruz ama yine hasar almıyor.

Bağlantı kopartıyor ve oyundan çıkıyor.

Beş dakikadan fazla bekliyoruz ve oyuna giriş sağlamıyor.

Ek açıklamalar(varsa): Her şey yapılan ihlalde ve fotoğraflarda mevcut, ek bir açıklamam bulunmamakta.

« Son Düzenleme: 10.08.2021 01:23 keyfeymIs »

#1 - 10.08.2021 00:13
Şahitliğimi onaylıyorum, ek olarak orada beş dakikadan fazla bekledik ve gelmedi. Yaklaşık 10-15 dakika sonra kontrol ettiğim zaman arkadaşın oyuna girdiğini gördüm.

#2 - 10.08.2021 13:25
Selamlar. Olabildiğince kısa ve öz tutmaya çalışacağım. O sırada anlamsız bir şekilde internet bağlantım koptu. Zamanında VCPD'de rol yapmış birisi olarak kasti /q atanlarla çok karşılaşmıştım. Kendim böyle bir şey yapmam. Dediğim gibi o sırada bağlantım koptu, elimde olan bir şey değildi. Gereken ceza neyse verilebilir. Bu savunmaya ek olarak aşağıya bir log kaydı bırakacağım. Bağlantım koptuktan sonra girmeyi deniyorum fakat giremiyorum, bunun kanıtını almak için ekran görüntüsü almak istediğimde ise böyle bir sorunla karşılaşıyorum. Yönetici kararı bekleyebiliriz, daha fazla ileti atmaya gerek yok.

[22:25:48] Unable to save screenshot.
[22:25:50] Unable to save screenshot.
[22:25:52] Unable to save screenshot.
[22:25:55] Unable to save screenshot.

#3 - 10.08.2021 17:11
Ceza alacak.