Konu: Rowman Melville Şikayet  (Okunma sayısı 108 defa)

#0 - 10.08.2021 00:27

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rowan Melville - @mardinmafya

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde var.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
7-) GÜVENLİ BÖLGELER

a) Sunucu içerisinde belirtilen, kolluk güçleri ya da diğer senaryo karşılığıyla suç işlenemez, yüksek güvenlikli olarak belirtilen bölgelerde herhangi bir şekilde illegal bir aktivite sergilenemez.

b) Aşağıda yer alan güvenli bölgelerde oyuncular birbirlerinden izin alarak, anlaşmalı olarak dahi kavga/brawl/şiddet içeren roller/diğer illegal roller yapamazlar. Böyle bir durum sadece bir yetkilinin izni dahilinde yaşanabilir, oyuncular birbirlerini bu bölgelerde misillememeli, kavga çıkarmaya yönelik davranışlar sergilememeliler. Bunun olması durumunda hem kavgayı başlatan taraf, misillemeyi yapan taraf, devamını getiren taraf yani her iki taraf da cezai işlem görebileceğini kabul etmiş olur.

Bu güvenli bölgeler aşağıda listelenmiştir:

7.1) VCPD Sokağı
7.2) VCFMD Bölgesi
7.3) Tüm Meslek Bölgeleri Idlewood Pızza Stack geçerli değildir.
7.4) Havaalanı
7.5) Rodeo Park
7.6) Vice Sahili (GYM & Ocean Caddesi & Otel)
7.7) Verona Mall
7.8.) Malibu Club
7.9) Vice News
7.10) Market Caddesi (Baştan sona güvenli bölge.)
7.11) Vice Bank
7.12)Vice Port
7.13) Stadium
7.14) Verdant Bluffs Malikanesi
7.15) Malibu Corporation
7.16) Hapishaneler
7.17) Sunshine Auto's

EMOTESİZ İŞLEM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Departmanın kodes bölümünde duruyorum, ssde gördüğünüz gibi aga bana emotesiz bir biçimde baya bi vuruyor. Düşürmüyor bende ona pm atıyorum. Aferim böyle troll yapmaya devam tarzında, ardından bir kaç dakika geçti kişi emotesiz bir şekilde tekrar bana bir tane vurdu ben sistemsel düştüm. Kişi işe hiç bir şekilde rolümüz olmadı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin hak ettiği bir cezayı almasını istiyorum.

#1 - 10.08.2021 00:32
Kardo mouse takılıyor, temassızlık yapıyor bu yüzden sol butonda takılı kalıyor. Sana oradan belirttim zaten yanlışlıkla olduğunu. 34 levelim, neden troll yapayım.

#2 - 11.08.2021 15:51
Defalarca kez vurulmuş. Ceza verilecek.