Selamlar,
Oyun kurallarında belirtildiği üzere verdiğiniz emote'nin benim ekranıma da düşmesi gerekiyor, ek olarak sizi aydınlatmak amacıyla söylemem gereken ikinci şey; AK-47 model silahı kullanırken " /me silahı çeker " yerine daha yaratıcı bir emote kullanabilirsiniz. Cebinizden kağıt parçası çıkartmıyorsunuz, uzun namlulu bir tüfek kullanıyorsunuz. Ek açıklamalar kısmına gelecek olursak, bu şikayet şablonu 09.08.2021 tarihinde hazırlanmış, açılmıştı. Bertukey'in ricası üzerine çekildi ve kendisine herhangi bir video editlenme durumunda tekrar açılacağı belirtildi. Burada OOC kin vesaire yok, OOC kin nedir? Konusunu ben açıklamak istemiyorum, araştırabilirsiniz. Ortada bir kural ihlali mevcuttu ve ben Bertukey'in ricası üzerine görmezden geldim fakat bu kural ihlalinden faydalanarak, marifetmiş gibi video atmanız şikayeti tekrar açmama sebep oldu. Bu OOC kin mi? Eğer cevabınız evet ise siz gerçekten OOC kinin hala ne olduğunu bilmiyorsunuz ya da daha önce görmemişsiniz anlamına geliyor. Savunma yaptığınız için teşekkürler, şikayetin sonuçlanmasını bekleyebiliriz.