Konu: [09.08.2021 - Dacad Margarosyan, Antaram Bayzadar]Silah Kural İhlali  (Okunma sayısı 162 defa)

#0 - 13.08.2021 15:15

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dacad Margarosyan - @relre / Antaram Bayzadar - @SaykQ

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
15-) SİLAH KURALLARI

a) Silah ile yapılacak rollerde silahın nereden geldiğine dair emote belirtilmek zorunda (çıkartma, eline alma) uzun mesafe chatte gözükecek emoteler ile kabul edilir. Süreli ve karakter üstü emoteler kabul edilmez. Silah çıkartma, ateş etme gibi emote zorunlulukları aşağıda belirtildiği gibidir, karşı tarafın görmesi için çıkartma işlemi uzakta yapıldıysa bile ateş etmeyi kişinin görebileceği yakınlıkta belirtmeniz gerekir. Silah çıkartma emote'u verildiyse ve bu gözüktüyse, ateş etme emote'u vermenize gerek yoktur, isteğe bağlıdır.

b) Saldıran taraf için ilk saldırı anında emote ile belirtmesi zorunludur. Silah çıkartma emotesi saldıran taraf için ufak silahlar bile olsa şarttır.
Savunan taraf için cepte taşınamayacak silahları emote ile belirtmeden kullanamazlar. Bunlar haricinde kalan tabanca, uzi, kısa bıçak, jop, tazer, biber gazı gibi silahları emote belirtmeden doğrudan sistemsel olarak kullanabilir.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selam, Temple bölgesinde farklı bir karakteri vuruyorum, Dacad ve Antaram karakterleri sultan model araç ve AK-47 model silah ile drive-by atıyorlar fakat emote vermiyorlar. Verdiler ise bile benim chatimde gözükmedi, oyun kurallarında belirtildiği üzere bana da düşmesi gerekiyor. İyi forumlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Hasarlar;
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): OOC kin vesaire olduğu düşünülmesin. Ortada bir kural ihlali olduğunu düşünüyorum ve şikayet açmak en doğal hakkım. İyi günler, iyi eğlenceler.

#1 - 13.08.2021 18:42

SS de emotem var fakat siz bisikletiniz ile hızlı bir şekilde kaçmaya çalıştığınız için sizde gözükmüyor. Emote verildiğini ss de görebilirsiniz.
Ek olarak şöyle de bir ss bırakıyorum.

Ek açıklamalar(varsa): OOC kin vesaire olduğu düşünülmesin. Ortada bir kural ihlali olduğunu düşünüyorum ve şikayet açmak en doğal hakkım. İyi günler, iyi eğlenceler.

#2 - 13.08.2021 21:07
Selamlar,

Oyun kurallarında belirtildiği üzere verdiğiniz emote'nin benim ekranıma da düşmesi gerekiyor, ek olarak sizi aydınlatmak amacıyla söylemem gereken ikinci şey; AK-47 model silahı kullanırken " /me silahı çeker " yerine daha yaratıcı bir emote kullanabilirsiniz. Cebinizden kağıt parçası çıkartmıyorsunuz, uzun namlulu bir tüfek kullanıyorsunuz. Ek açıklamalar kısmına gelecek olursak, bu şikayet şablonu 09.08.2021 tarihinde hazırlanmış, açılmıştı. Bertukey'in ricası üzerine çekildi ve kendisine herhangi bir video editlenme durumunda tekrar açılacağı belirtildi. Burada OOC kin vesaire yok, OOC kin nedir? Konusunu ben açıklamak istemiyorum, araştırabilirsiniz. Ortada bir kural ihlali mevcuttu ve ben Bertukey'in ricası üzerine görmezden geldim fakat bu kural ihlalinden faydalanarak, marifetmiş gibi video atmanız şikayeti tekrar açmama sebep oldu. Bu OOC kin mi? Eğer cevabınız evet ise siz gerçekten OOC kinin hala ne olduğunu bilmiyorsunuz ya da daha önce görmemişsiniz anlamına geliyor. Savunma yaptığınız için teşekkürler, şikayetin sonuçlanmasını bekleyebiliriz.

#3 - 14.08.2021 00:43
Pekala yönetici kararı bekleyebiliriz. Kaçış esnasında ekranınıza emote düşürmem pek olası bir şey değil. Yöneticinin insiyatifine kalmış bir durum. Ek olarak sizi o tarih saat içerisinde RK ladıktan sonra çatışmaya gittiğiniz için RK dan şikayet açılacak.
« Son Düzenleme: 14.08.2021 00:52 relre »

#4 - 14.08.2021 03:15
Selam. Bu tarz durumlarda emote verirken biraz daha dikkatli olmalısınız. Basit emote'ları karşılık verirken veya ani çatışmalarda izin veriyoruz. Dacad için savunma yeterli, Antaram_Bayzadar karakteri ceza alacak.