Konu: [06.08.2021] Aaron Orlando hile şüphesi.  (Okunma sayısı 594 defa)

#0 - 06.08.2021 21:07
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Aaron Orlando @MrJoe
Olaya dahil olan şahit karakter adı:  Jevonne Hightower @quakeN  Marlo Covington @realdesmond  Lance Calhoun @Trouble 
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05.08.2021, Dün gece saatlerinde

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Dün gece olan çatışmanın videosunu fark ettim, kişinin aimi aşırı titriyor ve titremenin ardından direkt olarak nokta vuruşu yapıyor. Renko/Nospreed Yukarıdaki yeşil barı takip eder, hit box'a vuruş atar, bunu yaparken kitlenir ve kitlenmesinden önce mouse'a hakim olamazsan ya da mouse hassasiyeti yüksekse belli olur. Video'da 0:15 ve 0:40 saniyelierinde kişinin bir şekilde kitlendiği anlaşılıyor, pulse olduğu kesin gibi gözüküyor. Yavaşlatarak izleyiniz.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):etrafımdaki insanlar olduğunu söyledi. Direkt hile demiyorum, başlıktan da anlayacağınız üzere hile şüphesi diyorum.
« Son Düzenleme: 06.08.2021 21:09 Vicolays »

#1 - 07.08.2021 01:01
Selamlar, iyi forumlar. Senin ile birebir olan karşılaşmamızı video olarak atıyorum. Detaylıca incelenebilir, 40. saniyeden bahsetmişsin, videoda fark ettiysen ilk hiti Jevonne karakterine ben atmıyorum. O bölge de bulunan farklı bir arkadaşım atıyor. Zaten ilk hiti ben atsaydım, hitmarker modum çalışırdı. 15. saniyeyi söylemek istiyorum. Orada sabit bir şekilde duruyorsun ve sabit durduğun için ilk iki hiti atıyorum. Videoda görüldüğü gibi sen hareket ettikten sonra yaklaşık 3 tane atışımı kaçırdım. Renko vb. bir şey olsaydı hepsini tutturmaz mıydım sence? Mausumun titreme mevzusuna gelecek olursam mousepedim biraz tırtıklı ve ani yön değişimi yapınca titreme oluyor.  Çatışma heyecanını da katarsak titreme olması normal gibime geliyor. Savunmam bu kadardı iyi geceler iyi forumlar dostum.
Spoiler: GösterGizle

#2 - 07.08.2021 01:20
Hile geçmişim olduğu için şunu söylemek isterim. Renko sadece sol tıka bastığında anda kitlenir, videoyu izlediğimizde fark ettiğim tek şey senin deagle stunını beklemeden sol tıka basman, hassasiyetin muhtemlen 3-4 arasında, bunu da işin içine katınca bazı taşlar oturuyor. Dikkat ederseniz cross sürekli olarak hit box üstünde kalıyor, hit box'dan çıktığı anda tekrar, saniyesinde ve inanılmaz bir hızda hit box'a hitleniyor. Bu arada videonun full halini atarsanız güzel olur, ayrıca yavaşlatılmış şekilde izlenebilir. Yetkili kararını bekleyebiliriz.

#3 - 07.08.2021 01:23
Yetkili kararını bekleyebiliriz, gerekli savunmayı sundum. Dediğim gibi ani yön değişimleri yaptığım için öyle gözükmüş olabilir. İyi geceler, admin arkadaşlar inceleyebilir.

#4 - 07.08.2021 12:50
Son bir şey daha eklemek istiyorum, sensvityimi yüksek barda kullanıyorum. Çatışma heyecanından elimin titremesi de etkenler arasında, sonuçta birebir karşılaşıyorum, senin ile çatışmam bittiğinde fark ettiysen canım 11 kalıyor. Çatışma heyecanından elimde titremeler olduğuda görülüyor. Sensvitim yüksek ve sensfixim olmadığı için böyle bir şey ortaya çıktı. Yetkili kararını bekleyebiliriz. İyi forumlar.

#5 - 07.08.2021 19:14
Bu arada zamanında açılmış bir ticket vardı, dixsept admin biliyor. Bizim bir birlik üyemiz bugün anlattı bize. Hoover'da rol yaparken bir birlik ile savaşa girdiklerinde genel sohbetten hoover'ın renko dağıttığı ile alakalı ssler vardı, dixsept admin ilgilenildi demişti ama sanırım aynı durum devam ediyor. İyi forumlar.

#6 - 07.08.2021 20:03
Zamanında açılan ticketten haberim yok, bu birlikte bir süredir varım. Ne böyle bir durum gördüm, ne de böyle bir durumla karşılaştım. Bu oyunu yaklaşık iki yıldır oynuyorum ve bir kere bile hile indirmedim. Şikayeti inceleyen admin arkadaş gerekirse benden tw alabilir, yayın açıpta oynayabilirim. İçim gayet rahat, şu an ilgilenmen gereken şey şikayet. Birlik hakkında böyle konuşamazsın. Yetkili arkadaşlar inceleyebilir, boşu boşuna tartışıp sayfa kasmanın bir manası yok. İyi forumlar, daha fazla bir şey yazmayacağım. Oyunun tadını çıkarmak istiyorum. Şikayetlerin değil.

#7 - 08.08.2021 01:28
Selamlar,

Şikayetle ilgisi olmayan ya da şikayet konusu dışında ekran görüntülerini buraya atmanızın herhangi bir sebebi bulunmuyor, aksi taktirde yönetiminin işini zorlaştırıyorsunuz, alakasız yorum yapanlara forum uyarı cezası eklenecek.

#8 - 08.08.2021 16:16
Merhaba. İlk başta anormal bir şekilde kitleniyor, en azından kitlendiğini zannediyoruz. Kişi imlecinin kişinin üzerine götürüyor, ufak bir harekette ise imleç fazla hızlı kaydığı için aim hitboxa kitlenmiş gibi gözüküyor. Sadece ilk saniyeleri izleseydik evet, yüksek ihtimalle hileden yasaklanabilirdi. Fakat videonun sonuna doğru kişiyi vurmak için imleci sola doğru götürüyor, ufak bir hamlede nişangah saçma sapan bir yere gidiyor, bu da hassasiyetin yüksek olduğunu kanıtlıyor. Hassasiyet fix'i olmadığı içinde nişangah hızlıca yukarıya doğru kayıyor, bu da bir nevi hassasiyetin yüksek olduğunun belirtisi. Videonunu geri kalanı ise normal bir şekilde ilerliyor.

Şikayette problem bulunmuyor, savunma yeterli.