Konu: [09.08.2021 - Drake Holmes] RK - YKİ  (Okunma sayısı 177 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.08.2021 13:55

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Drake Holmes (Forum ismini bulamadım, NC atmış)

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Lucas Changretta @HypreionX Thomas Giovanni @schurty the monarch

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 09.08.2021 - 18.24/18.58

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
b) Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.

YKİ

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi gün içerisinde silahlı vurulmasına rağmen birkaç dakika sonra araba sürdü.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bir hata varsa jail yemesini istiyorum.

« Son Düzenleme: 09.08.2021 15:31 xberkayinho »

#1 - 09.08.2021 14:07
Yaşandı

#2 - 09.08.2021 16:28
Yaralı durumuna düştükten sonra hiçbir şahısa ateş veya fiziksel saldırıda bulunulmamıştır, aksini iddea eden zaten hasarlar bölümünü ss almıştır buraya da atabilir diye düşünüyorum.Birde birkaç dakika dediğiniz kendimi tedavi ettirebilecek süre kadar uzun sanırım. Birde forum üzerinden herhangi bir bildirim gelmedi bana dün nc attığım için sanırım güncel adım Aslan_Walton

#3 - 09.08.2021 16:39
Son olarak ekleyeceğim belirttiğim gibi rk durumunda, yaralı durumundan çıkıp çatışmaya devam etmek kural ihlali oluyor söylediğim gibi de /incele komutunda yaralı durumunda değildim tedavi olmuştum tabi inanıp ınanmamak size kalmış o yüzden sıfır şikayet oluşturmak sizin açınızdan daha iyi olacaktır. Yazılacaklara cevap verilmeyecektir yeni şikayet açılırsa eğer aynı savunma yapılacaktır. Yönetici kararı bekleniyor.

#4 - 14.08.2021 04:14
Savunma yeterli bulundu.