Konu: [04.08.2021 Natalia_Lincoln] Dolandırıcılık  (Okunma sayısı 268 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.08.2021 15:50

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Natalia_Lincoln -  https://www.vice-rp.com/forum/index.php?action=profile;u=3982

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04.08.2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
21-) SOYGUN, DOLANDIRICILIK VE GASP

Sunucu ve rol düzenini korumak için bu tarz rollere belirli kısıtlamalar, izinler getirilmiştir. Kuralları ve kısıtlamaları dikkatlice okuyun, aksi halde ceza aldığınız zaman yönetim tarafından hiç bir şekilde işlem yapılmaz.

Gasp:  Gasp rolünü gerçekleştirmek için gasp eden kişi 5,  gasp edilen kişi 3 level olmalıdır. 24 saatte bir gasp rolü gerçekleştirebilirsiniz. Shoot-out, drive-by ve brawl rolleri sonrası gasp rolü yapılması yasaktır.
Bunun yanı sıra, uyuşturucu ve materyal gasplarını yapmanız için 5 level olmanız gerekmektedir. Alacağınız uyuşturucu ve materyallerin en fazla 1/3'ni alabilirsiniz.

Soygun/Hırsızlık: Sunucuda soygun sistemi bulunmaktadır ama bu sistemden yararlanmak için(ev-işyeri); karakterinizin en az 3 level olması gerekmektedir. Hırsızlık rolleri yönetim ekibi kontrolünde, gerekirse Guest-RP ile yapılmaktadır.
Not: Soygun/Hırsızlık rolleri yapan kişilerin, rol sonrası en az 30 dakika oyunda durmaları gerekmektedir. Soygun/hırsızlık rolü yapıp oyundan çıkan kişilere yönetim tarafından farklı yaptırımlar uygulanır.

Dolandırıcılık:(inaktif) Sunucu içerisinde IC dolandırıcılık belirli sınırlar içerisinde serbesttir. Rol dahilinde dolandırıcılık yapmanız için sizin karakteriniz en az 10 level, karşı taraf ise 5 level olmak zorundadır. Karşı tarafı en fazla $20.000 dolandırabilirsiniz. Ev, araba, eşya, iş yeri, silah dolandırıcılığı kesinlikle yasaktır.

OOC dolandırıcılık sunucu içerisinde yasaktır, hiç bir şekilde affedilemez.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 1 ağustos tarihinde araç slot sayım dolu olduğundan elegy marka aracı arkadaşa verdim satması için, dün gece ben nc attım kendiside nc atmış benden sonra, neyse sonra dün gece bakıma girmeden 15 dakika önce pm attı aracını sattım 140k ya diye, bende bakıma girmeden gel ver dedim vermedi. Şimdi benimle kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor 140k için, vermemek için kaçıyor dc den yazıyorum kaçıyor oyunda yazıyorum kaçıyor, benim paramı ya versin ya da ic araç dolandırıcılığı yüzünden ban yesin.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kusura bakma peşinden koşturulmak en sevmediğim şey, bide benim olan bi para yüzünden.

« Son Düzenleme: 04.08.2021 15:52 Jewellery »

#1 - 05.08.2021 18:06
Olay bu şekilde gerçekleşmiştir. Bilgim var, şahidim.

#2 - 06.08.2021 20:36
Ben yoğun şekilde çalışıyordum oyunda alt tab atıyordum oyunda değildim kişinin parasını vereceğim bugün aktif şekilde oynayabiliyorum kişinin parasını dolandırmadım kimsenin üçüne beşine tenezzül etmem kişiye parası oyuna girdiğinde verilcektir.

#3 - 07.08.2021 01:42
Para ödendi şikayet geri çekildi.

#4 - 22.08.2021 14:04
Para iadesi yapıldığı ve şikayet geri çekildiği için Kilit ve Arşiv.