Öncelikle merhaba. Aylar önce DCA'da sizinle birlikte güzel roller yaptık, sonrasında DCA kapanıp Eight-Ten VCN ile birleştikten sonra birlikten ayrıldınız veya bıraktınız, ve geri döndüğünüzde CBC isimli birliğe girip, hem DCA'da hem de Eight-Ten VCN'de dokuz ay boyunca yapılan ve şimdi de telif haklarının kelimesi kelimesine Vice News birliğinde olan Late Night Chat adındaki programın ismini alıp yayın yapmaya başladınız. (Konseptinize bir şey söylemiyorum, sadece isim.) Biz de doğal olarak IC hakkımızı arayarak daha önce Hot News birliğine yaptığımız gibi dava açtık.
Bu davanın açılması işlemi tam 1 ay önce yapıldı, bunu da belirteyim. dava da Vice News'ın lehine sonuçlandı.
Savunmaya geçmeden önce, Olaya Dahil olan Şahit Karakter Adı yerine Vice News üyeleri yazmışsınız, Vice News olarak sizin şikayetinize şahitlik yapılmadığını ve yapılmayacağını büyük bir önemle belirtmek istiyorum.
Aynı zamanda ben burada herhangi bir ihlal durumu görmüyorum, bu yapılan role gelmeden önce zaten Hot News'a açılan davada emsal bir karar çıkmış, mahkeme de bu emsal kararı zaten burada belirtmiş. Yani burada yapılan ses kaydı rolü herhangi bir ihlal durumunda beni ve oluşumumu üste hiçbir şekilde çıkartmıyor, rollerde herhangi bir karar kılıcı etkeni uyandırmıyor. İlk başta şikayeti oluşumumuza açtınız, Genel Yetkili de Vice News'ın yönetim tarafından onaylı bir oluşum olduğu için şikayeti kapatmış, bunu yönetici şikayetinde olduğu gibi Ticket üzerinden belirtmeniz gerektiğini söylemiş.

Ancak, bu şikayet kapatılır kapatılmaz, Nyarko'nun
"Vice News'ın genel işleyişinden şikayetçiyseniz, yönetici şikayeti gibi Ticket üzerinden şikayetinizi bize ulaştırabilirsiniz." cümlesinden sonra Bruno_Cantona karakterime yani şahsıma tekrardan şikayet açmanız IC yaşanan bir olayın OOC açığını bulmanıza, yani OOC olarak bana kinlendiğinize bir işaret olduğunu düşünüyorum. Bu bir oyun, bu kadar çok detaylı düşünmenize hiç gerek yok. Sonuçta gerçek hayatta bir dava kaybetmediniz. 1.5 yıldır bu platformdayım, ilk defa şahsıma şikayet açıldı, bana karşı böyle bir ithamda bulunuldu.
Tekrardan belirtmem gerekirse, yapılan bu ses kaydının bir ihlale yol açtığını bilmiyordum, mahkeme kurallarına o kadar hakim birisi değilim. Ek olarak açtığımız IC davanın sonucunda
Bu davada yapılan ses kayıtları dikkate alınmamıştır. Ses kayıtlarının kişisel çıkarlar için kullanılması halinde ses kaydı üzerinden yeni bir dava açma hakkı taraflara verilmiştir. kararını da isterseniz IC olarak değerlendirebilirsiniz. Bunu OOC'ye yansıtmanıza gerçekten gerek yoktu.
Takdir Vice Roleplay yönetiminindir, saygılarımla.