Konu: Jevonne_Hightower - Nonrp, hatalı emote  (Okunma sayısı 446 defa)

#0 - 04.08.2021 02:24

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @quakeN

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @memistheking

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04.08.2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşı buffalo vurdu, süresi bitince bu emoteu verip koşmaya başladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

verdiği emote ve koşması.

buda vurulduğunun görüntüsü

Ek açıklamalar(varsa): Herhangi birşey yok sslerde belli.

#1 - 04.08.2021 02:29
Selam, gerçekten bu kadar iyi bir açık arama yöntemi daha önce görmemiştim, yavaştan can sıkmaya başladınız.

Olay anında oyun sunucusu, 02:15'te bakıma girecek, duyuru geçiliyor. Bu sürede yaralı iken sürem bittiğinde kalkıp kenara geçiyorum ve sunucunun kapanmasını bekliyorum. Savunmam bu kadar, iyi forumlar.

#2 - 04.08.2021 02:35
Sunucunun bakımına gireceğini biliyorsun, sen bizi vursan rol yaparsın. Biz seni vurunca, (sunucu kapanıyordu.) Birisi vurulduğu zaman kalkıp gidebiliyor mu?

Rol her zaman devam eder sunucu kapanıyorsa orada kalırsın, açıldığı zaman rolüne devam edersin. Sunucunun bakıma gireceğinin duyurusu yapılıyor, ayrıca yanına rollerinizi ona göre şekillendirin deniliyor. Şekillendiremediysen senin suçun.

Her açılan şikayette açık arayan biz oluyoruz  :garip: :garip:

#3 - 04.08.2021 02:39
Selam, gerçekten bu kadar iyi bir açık arama yöntemi daha önce görmemiştim, yavaştan can sıkmaya başladınız.

Olay anında oyun sunucusu, 02:15'te bakıma girecek, duyuru geçiliyor. Bu sürede yaralı iken sürem bittiğinde kalkıp kenara geçiyorum ve sunucunun kapanmasını bekliyorum. Savunmam bu kadar, iyi forumlar.
Seninle ne OOC olarak konuştuk, ne IC olarak rol yaptık. Açık arama gibi bir durum yok. Herkes yerden sürünerek kalkarken veyahut arkadaşları yerden kaldırırken, senin böyle bir emote atıp sanki hiç vurulmamış gibi rol yapman rahatsız etti ve şikayet açma gereği duyduk.

#4 - 04.08.2021 03:00
Arkadaşlar,

Çatıştım, düştüm, yerde bekledim ve kalktığımda etrafımda kimse yoktu. Ben ne sizi vurdum, ne de siz beni vurdunuz, yaralı olmama rağmen rolüme devam ettim. Çatışma bölgesinde, sunucunun kapanmasına 3 dakika kala aktif olmayan MD'yi veya beni kaldırabilecek birini bekleyemem.  "kalkar, gider." emote'u verip kenara geçiyorum ve orada bekliyorum, özellikle o bölgeden uzaklaşmıyorum. Kusura bakmayın ama ihlal olmayan bir durumda kimsenin rahatsız olacağını sanmıyorum arkadaşlar.

Spoiler: GösterGizle

#5 - 04.08.2021 03:06
Düzgün bir dille savunmayı yaptığın için teşekkürler. Yetkili kararı bekleyebiliriz.

#6 - 11.08.2021 17:03
Yaralı rolü bittikten hemen sonra böyle bir emote doğru değil. İlgili bir ihlalden dolayı ceza verilecek.

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=113906.0
« Son Düzenleme: 11.08.2021 17:44 Suanax »