Konu: Yeni Meslek - Otobüsçülük  (Okunma sayısı 733 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 11.07.2021 19:48
Öncelikle selamlar, bu tarz mesleklerin şehir içerisinde bulunmasını desteklemiyorum. İki dangalak meslek yapıp para kazanıcam diye şehrin içerisinde gördüğü her şeye çarpıyor, rol ortamları bozuluyor.

Bu meslek sunucuya eklenilmesi düşünülürse şu şekilde düzenlenebilir; Meslek kasabalardan birisine taşınabilir, devlet tarafından seçilip işe alınabilirler, sistem belirli bir levelden sonra kullanılabilir bir hale gelebilir. Bu dediklerimden birisi ile yapılırsa zannediyorum ki otobüs şöförleri birbirleri arasında yarışa girmez, böylece trucker mesleğinde yaşadıklarımızı yaşamyız.
Bu tarz rolleri sizin tabirinizle dangalak insanların yapacağını beklemeyin. Ehliyet gibi bir kolay sınavla alınmaz. Belediyeden başvuru yapılır meslekle uğraşmak isteyen forumdan başvurusunu atar bu sayede istekli kişileri şehirde otobüs sürerken görmüş oluruz. Bu tarz rollerin önünü desteklemiyorum ile kapatmak çok yanlış. Sunucuda olan büyük eksiklerden biriside bu meslektir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#11 - 16.07.2021 02:43
Trucker yapanlar yeteri kadar ortalığı dağıtıyor. Bunun birde şehir içine otobüs gibi büyük bir araçla sekmesi? ??? Her tarafta canavar kamyon gibi otobüsler, kasti olarak yol kapatmalar, insan ezmeler... Maalesef :'( DESTEKLEMİYORUM!
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#12 - 30.07.2021 20:24
Katılıyorum güzel olacaktır. Şehir dışına felan da çıksalar çok güzel olur. Tabi ki direkt şehir dışında sürmek mantıksız insan toplayıp sürmek mantıklıdır.  Server'e yeni başlayan birisi için harika bir olaydır araç alması için parası olmayacaktır servere yeni başladığı için harita bilgisi yoktur otobüs sayesinde daha çabuk haşır-neşir olabilir. Rollere çok katkısı olacaktır güzel bir AR-GE. :o
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#13 - 03.08.2021 10:44
Destekliyorum, trolleyenler zaten jail yer, rol ortamı gelişir, oyuna baktığımda eskilerin tadı kalmadı. Ocean ,GYM ve benzeri bir çok yer eskiden baya kalabalıktı adam atacak yer yoktu şimdi aktif rol ortami kalmadı nerdeyse sosyal rp için.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#14 - 04.08.2021 20:03
Her şeyden önce destekleyip desteklemediğimi belirtmek yerine kendi fikirlerimi dile getirmek istiyorum.

Sunucuda taksiciler varken kimsenin otobüs kullanacağını sanmıyorum, eğer araç fiyatları oyuna yeni başlayan bir oyuncunun 5-10 levele gelene kadar düşük seviye bir bile araç alamayacağı seviyeye gelirse kullanılabilir ama yine de kullanım az olur. Bu rolü yapan insanlar olur ama geçici bir heves olduğunu düşünüyorum. Bir süre sonra çoğu sıkılıp bu rolü bırakacaktır.

Bu AR-GE'yi yukarıda belirttiğim sebeplerden ötürü desteklemiyorum ama uygun görülürde eklenirse bu rolü yapan kişilere destek olmak için otobüsleri kullanırım.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#15 - 07.08.2021 16:08
Destekliyorum, desteklemenin yanında bu AR-GE'nin geliştirilmesi adına birkaç fikrimi madde halinde sunayım.

• Otobüs şirketi, Malibu Corporation'ın alt şirketi olarak tanımlanabilir.
  • Otobüs mesleğine girmek için, ev başvurusu gibi Malibu Corporation'a iş başvurusu yapılabilir.
  • Mesleğe ilginin artması açısından, meslek kazancı, trucker mesleği ile eşit tutulabilir. Bu da meslek çeşitliliğine yönlendirir.
  • Amacı rol yapmaktan çıkıp, sadece para için deli gibi direksiyon sallayan oyuncuları -durmadan basmak- PD üyeleri durdurabilir ve ağır yaptırımlar uygulayabilir.
  • Güzergahı tamamlamak $400 kazandırabilir, bunun yanı sıra, otobüse binen her oyuncu için +$20 ek para kazanılabilir. Böylece, şöförler duraklarda beş saniye bekleyip direkt basıp gitmezler.
  • Her binen oyuncu için +$20 kazanan şöförlere giden para, direkt olarak oyunculardan kesilebilir. Böylelikle, in-bin yaparak arkadaşına money-farming yaptıran akıllı arkadaşların önüne geçilmiş olur.
Like
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
Mekal, sXe,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#16 - 10.08.2021 12:40
4 sayfa spam ileti silindi.

Otobüs sistemi aşırı kapsamlı bir şey değil o yüzden daha fazla fikir eklemesi yapacak  bir şey bulunmadığı için konuyu kilitliyorum. İncelemede.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok