Konu: Cache Sorunu  (Okunma sayısı 142 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.08.2021 09:42
Çoğu insan gereksiz diyecek biliyorum, çünkü yeni güncel Cache paylaşılıyormuş DC'den. Ama yeni oyuna başlayan biri https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=1055.msg86512;boardseen#new burayı takip ediyor DC'yi değil, bende burayı takip ediyorum Cache konusunda ancak kaç birkaç haftadır güncellenmiyor. Buranın bakımlardan sonra güncellemesinin daha mantıklı olacağını düşünüyorum. Eskiden güncelleniyordu. Gereksiz diyenler olabilir ama DC kullanmayan biri yeni Cache'yi indiremiyor, sunucuda da Cache indirme hızı çok düşük olduğu için sorun yaratıyor.

Güncelleme: Google Drive, OneDrive gibi siteler versiyon ile dosya güncellemeye izin veriyor. Linki aynı kalırken içindeki dosyalar değişiyor, güncelleniyor. Böylece tek link ile sürekli aktif Cache indirebilir. Linkler bu şekilde yapılırsa daha işlevli olacaktır, sürekli link değiştirmek, forumla uğraşmak yerine. Sadece dosya yüklenecek böylece yeni Cache indirebilir olacak. Forumda ek uğraş gerekmeyecek. DC'de de aynı link paylaşılır, sorun kalmaz.
« Son Düzenleme: 04.08.2021 09:50 darkangel07 »
Like
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
millionenimperium, Uzman,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 04.08.2021 09:46
Çok doğru, sunucuda oynayan, yeni başlayan herkes Vice'ın Discord sunucusuna katılmıyor. Eskisi gibi her hafta güncellemelerden sonra forumdaki konunun da güncellenmesi bir çok kişi için kullanılı olacaktır, bir de dosyaları tek link yerine 1-2 ayna linke daha koymayı düşünebilirsiniz. Destekliyorum.
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
darkangel07,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 04.08.2021 09:49
Çok doğru, sunucuda oynayan, yeni başlayan herkes Vice'ın Discord sunucusuna katılmıyor. Eskisi gibi her hafta güncellemelerden sonra forumdaki konunun da güncellenmesi bir çok kişi için kullanılı olacaktır, bir de dosyaları tek link yerine 1-2 ayna linke daha koymayı düşünebilirsiniz. Destekliyorum.
Katılıyorum, Google Drive, OneDrive gibi siteler versiyon ile dosya güncellemeye izin veriyor. Linki aynı kalırken içindeki dosyalar değişiyor, güncelleniyor. Böylece tek link ile sürekli aktif Cache indirebilir. ARGE'in başına ekleyelim bunu.

Güncelleme: Ekledim.
« Son Düzenleme: 04.08.2021 09:51 darkangel07 »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok