Konu: [23.07.2021 - Travis Farrell - Jayvion Watkins] DM  (Okunma sayısı 391 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ryu

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#10 - 25.07.2021 14:55
benlik sorun yok gibi arkadaşlar, varsa cezamızı verebilirsiniz bildiğim şeyi yaptım iyi forumlar
« Son Düzenleme: 25.07.2021 14:59 Ryu »

#11 - 25.07.2021 16:28
Şikayeti kendi bakış açımla inceledim. DM kuralı basit gibi görünsede rol içerisinde ayırt edilmesi zor bir kural ve burada dün yaşanıp bitmiş bir kavga olayından dolayı ertesi gün basit bir sözlü atışmadan sonra direkt yumrukları konuşturmak, birini döverek yaralamak mantıklı değil ve DM diyebiliriz.

Ancak;

Jayvion karakterine DM'den şikayet açarım ama gidip Jayvion karakterini vururum. :DD

Yaptığın ihlali ooc olarak foruma taşıdım, ıc olarak ise üstlerime ilettim onlarda gerekeni yapmamı söyledi bu kadar basit. :garip:

DM'den şikayet açtıktan sonra DM'den şikayet açtığınız olayı IC'ye taşıyıp bunu üstlerinize söyleyip gidip kişiyi döverseniz burada iki seçenek çıkıyor ortaya

Ya iki tarafında yaptığı bir kural ihlali var çünkü kural ihlaline kural ihlaliyle karşılık vermekte bir kural ihlalidir ya da yapılan rolden iki tarafta memnun ki bunu IC'ye taşıyıp karşılığını vermişsiniz.

DM olduğunu gerçekten düşünseydiniz bu rolü kafanızda siler şikayetin sonuçlanmasını beklerdiniz ancak gidip kişiyi dövmek, öldürmek biraz garip olmuş.

Uzlaşmanız için konuyu kilitlemiyorum eğer problem yoksa, iki tarafta SSlerde görüldüğü gibi rolü onayladıysa şikayeti sonuçlandıracağım ancak uzlaşma olmazsa iki tarafında ceza alması söz konusu.

Keyifli oyunlar.  :vice:

@Jesswyn, @Ryu

Ryu

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#12 - 25.07.2021 17:26
bizim için sorun yok, icye göre devam ederiz aynı şekil @hapY arkadaşımız da bunu onayladı

#13 - 26.07.2021 11:56
Problem yok, kapatılabilir. :sampanya:

#14 - 01.08.2021 16:56
Arşiv.