Konu: [25/07/2021 - Venel_Laguerre] DM  (Okunma sayısı 172 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.07.2021 03:35

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Venel_Laguerre @roosevelt

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Kaitlyn_Eastwood @eshorse Ritha_Fortune @Hazer Pyotr_Stepanovich @Synyster

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 25/07/2021, 20:28

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
6-) DEATHMATCH

a) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Harry Austin'in (@Skull_crusher313) mahallesinden geçiyordum, o sırada polis arabasının yanında olduğunu gördüm, ve yanına gittim. Polisler onun da benim de üstümü aradı, onu gözaltına aldılar. Polisler Harry'i götürdükten sonra rol yaşanırken yanımızda olan Kaitlyn_Eastwood ile role girdim, ve ona polis işini onun yaptırdığını mı sordum. Kişi sorularıma geç cevap veriyor, sanki birilerine PM yazıyor gibiydi. ( ya da bana öyle hissettirdi.) Kişiyle yaklaşık bir dakika rol yaptım, ve mahalleden gitmek için yürümeye başladım. Tam o sıra da bir minibüs yaklaştı, içinden inen Venel_Laguerre bana pompalıyla sıktı, ve düşürdü. Ardından "BURASI HAİTİ!" diye bağırdı, bir ya da iki dakika sonra farklı skin ile yine geldi. Daha sonrasın da saçma roller sergilemeye devam etti. 

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Venel_Laguerre ile hiçbir rolüm yoktur, karakterini bile ilk defa görüyorum. Bildiğim kadarıyla Willowfield ve Haiti birliği arasında savaş var, fakat ben herhangi bir birlikte değilim. Her Willowfield'de rol yapana sıkılmaz. Bu yüzden bu rol tamamen saçma bir roldür, DM'den başka birşey değildir. Kişi ile aramızda önceden olan OOC bir sıkıntı vardır. Bu sebepten ötürü OOC kin yapılma ihtimali de vardır.

« Son Düzenleme: 26.07.2021 12:56 EfeZafer »

#1 - 26.07.2021 14:51
Öncelikle iyi forumlar.

OOC kinden bahsetmişsin anlam veremedim. Efe Zafer isminde bir kişi tanıyorum lakin başka platformdan, eğer aynı kişiysen bilemeyeceğim. Öncelikle Cesar karakteri birkaç kez Haitililerin savaşta olduğu 951 çetesiyle birlikte görüntülenmiş. Bölgeye gelip silah çekilmeden önce bölgeden sizi uzaktan izlediğimizde yanımdaki karakter, senin karakterinin rakip setle seni birkaç kez gördüğünü söyledi. Savaşta olduğumuz çete setinin bölgesinde o bölgeden olduğunu tahmin ettiğimiz bir kız ile rol yaptığını gördüğümüzde gelip seni vurduk.

Senin karakterininin sivil olduğunu bilip buna göre rol yapmamız Meta Gaming'ten başka bir şey olmazdı. Rakip setle dostlukları olduğunu düşündüğümüz ve rakip setin bölgesinde takılan birini vurmamız oldukça muhtemel değil mi?

#2 - 26.07.2021 14:56
Uzun lafın kısası, savaş zamanı rakip setin takıldığı kaldırımda bir siyahi karakterle rol yapıp ve bundan öncesinde rakip setin liderleriyle takıldığın gözlemlendiğinde otomatik olarak akla onlardan biri olarak kazındın.

Malum savaş zamanı sokakta tek başına ve boş bir şekilde dolaşman da realistik olarak senin için doğru olmaz. Bu olayın ardından dost olduğun tahmin edilen çete liderlerinin düşmanlarının seni vurması da olağan dışı bir şey olmayacaktır.

Savunmam bu kadar. Şikayet sonuçlanabilir, iyi roller.

#3 - 26.07.2021 15:37

Kanıt da isterseniz;
Spoiler: GösterGizle

Cesar karakterinin rakip setin siyahileriyle köşe tuttuğu sırada görüntülendiğine dair kanıt.

#4 - 26.07.2021 16:43
Kişilerle toplu bir şekilde sadece bir kere role girdim. Diğer rollerin hepsi bir yerde karşılaştığımız da falan oldu. Bu çetenin yanına gidip konuşan herkesi vurun o zaman?

#5 - 26.07.2021 22:32
Gerekirse bir kere dur gerekirse 100 kere. Karakterin birinin rakip çeteyle köşe tuttuğunu gördüğünde onun da çeteden olduğunu sanar. Forumdan girip de birliğin tek tek üyelerine bakıp ona göre rol yapamayız. Rolde kimi görüyorsak odur.

Söylediklerinle bizim yaptığımızın alakası yok. Uzatmak istemiyorum. İyi forumlar.

#6 - 01.08.2021 17:26
Savunma yeterli bulundu.