Konu: Martino Valentino oyuncu şikayeti  (Okunma sayısı 153 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.07.2021 11:53

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Martino Valentino @ardapro85

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ares DEAN @Zaen  İdlewood'ta ilk attığı /q'da oradaydı gördü.
 Leyw_Herman @Andrean İdlewood'ta atılan ikinci /q'da oradaydı, gördü.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29.07.2021. 10:06

Aktif rolde oyundan ayrılmak, NON-RP  VCPD'ye karşı kurallar.:

Alıntı
Aktif rolde oyundan ayrılmak, NON-RP  VCPD'ye karşı kurallar.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bu sabah Marina bölgesindeki 1251 kapu numaralı evden bir hırsızlık ihbarı geliyor ve LIMA yani tekli devriyede ihbara yöneliyorum, tam yöneldiğimde evden çıkan siyah bir Glendale'e dur ihtarı veriyorum ihtara uymuyor ve kaçıyor, yaklaşık 10 dakikalık kovalamaca sonunda off-road'tan yola atlamaya çalışırken aracı duruyor, bende kendisi durdu sanıp aracın yanına gidiyorum ve gittiğimde oyuncunun olmadığını görüyorum aradan beş dakika geçiyor ve girip crash hatası aldığını söylüyor, role devam ediyoruz üstünü arıyorum ve araca alıyorum. Departmana yöneliyoruz ve araçtan indirdiğimde koluna girip kodeslere girmesi için çekiyorum. Oyuncuya asansör komutunu söylüyorum ve kodeslere gelmesi gerektiğini PM'den belirtiyorum. Kendisi bana siyah ekran hatası aldığını ve bu yüzden kodeslere gelemediğini söylüyor ve tabii anlayışla karşılıyorum. Ardından relog atmasını söylüyorum ve relog atıyor. Sonrasında oyuna giriyor ve tekrar giremediğini söylüyor. Bende öyleyse admin çağıralım diyorum ancak sabah saatleri olduğu için adminler oyunda yoklar. Bu üzden beklemekten başka çare kalmıyor ve bir süre bekliyoruz ardından bana pm kanalı üzerinden '' kanka zaten üstüm boş, bırakıver rol dell yapalım ya'' diye bir şey söylüyor ben bunun olmayacağını belirtiyorum ve departman önüne çıkartıp diğer asansörü denememiz gerektiğini söylüyorum. Ardından departman önüne gidiyoruz ve orada araçtan indiriyorum. Koluna girip içeriye doğru çekme rolü yapıyorum ve ben içeriye giriyorum, beş saniye kadar bekliyorum ve gelmediğini fark edip dışarı çıkıyorum. Ve baktığımdada dışarıdada olmadığını, hatta oyundan çıktığını görüyorum. Sonrasında oyuna giriyor ve Pm attığımda gelmeyeceğini rolümde hata olduğunu söylüyor,bende gelmesi gerektiğinden bahsediyorum. En sonunda şikayet açmak zorunda kalacağımı yaptığının yasak olduğunu belirtiyorum ama yinede gelmiyor. Ve bende şikayet açmamak  için tekrar role girip onu aramaya başlıyorum relog atınca kelepçesi çıktığı için koşa koşa İdlewood'a giderken onu görüyorum bir anda kayboluyor. Bir süre bekleyip Idlegas'ın orada görüyorum beni bir saat uğraştırdığı ve başka ekip olmadığı için elimdeki beanbag'i üzerine ateşliyorum, ve ateşlendiği an yere düşünce direkt /q atıyor, hepsinin kanıtı var açıklamaya koyacağım. Ben beş dakika gelmesini bekliyorum ve gelince İdlewood basket sahasına doğru koşuyor, dur ihtarı veriyorum yine durmuyor ve tekrar beanbag ateşleyecekken doğrultuğum anda /q atıyor. Ve beni bu şikayeti açmaya mecbur bırakıyor..

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Şikayet açmayı sevmeyen birisiyim yalnızca abartı durumlarda açarım ve bana göre bu durum abartı, sabah sabah rol zevki denen bir şey kalmadı bir sürü rolüm bölünmüş oldu. Ayrıca 1.26 sebebiylede 300 dakika IC hapis cezası alması gerekiyor, bu ihlalleri yaptığı için bu cezayıda almadı.

« Son Düzenleme: 29.07.2021 11:55 ShadyK21 »

#1 - 29.07.2021 16:10
Şahitliğimi onaylıyorum son 3 ss'e tesadüfen denk geldim. İsterseniz 3 ssin videolu halini atabilirim

#2 - 29.07.2021 19:46
Şahitliğimi onaylıyorum, İdlewood taraflarında gezerken tesadüfen denk geldim. Kişi rolün ortasında /q attı.

#3 - 01.08.2021 18:36
Selam, karakter ceza alacak.