Konu: [23.07.2021 - Charles Hornes] Yaralı Kural İhlali.  (Okunma sayısı 169 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.07.2021 02:58

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Charles Hornes @bero1

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Aelfweard Herschlag

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23.07.2021 - 00:07, 00:11

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Yaralı Kural İhlali. (forum üzerinde çok baktım, fakat bulamadım)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Charles Hornes ile aramızda kavga dönüyor. Her iki tarafta yaralı konuma getiriliyor, sistemsel olarak düşüyor.
Bir oyuncu sistemsel yaralıya düşmüş konumdaysa, ne olursa olsun yaralı rolünü sürdürmesi gerekiyor. Polislerin geldiğini bildiği için muhtemelen yaralı rolü yapmaktan çekiniyor, sistemsel süresi bittiğinde hiçbir şey yaşanmamış gibi kalkıp gidiyor. Benim yaralı süremin bitmiş olmasına rağmen yaralı rolümü sürdürüp doğru olanı yapıyorsam senin de bu role uyman gerekirdi. Charles Hornes karakterine özel mesaj üzerinden ulaştığımda "beni yanlışlıkla düşürdüler." gibisinden bir şey söyledi. Sürekli roleplay olduğu sürece yaralıya düşmüşsün demek oluyor bu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

kavga başlangıcı.

ayak ucumdaki kişi Charles Hornes. Rol arkadaşlarımdan birisi olan Aelfweard Herschlag tarafından düşürülüyor.

yaralı sürem bitmiş olsa da fall çekip rolüme devam ediyorum, çünkü beni düşürenlerden birisi hemen başımda. Charles Hornes karakterinin sahibi ise hiçbir şekilde rol yapmadan kalkıp Polis Departmanı'na rol yapanlardan kaçmaya çalışıyor.

üste bıraktığım iki ekran görüntüsünde de yaralı kural ihlalinde bulunduğu hakkında itiraf veriyor, söylüyor.
Ek açıklamalar(varsa): Özel mesajdan ulaşma sebebim rolü düzgün ve ihlali olmadan devam ettirmekti, fakat reddetmesinin ardından şikâyet açarak sonuç almak istedim.

« Son Düzenleme: 23.07.2021 03:02 gerçekçeteci »

zkw

*
v2 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı
#1 - 23.07.2021 03:03
Rol içerisinde bende vardım eğer kanıtlar yetersiz sayılırsa elimde video var.

#2 - 23.07.2021 14:49
Arkadaşlar rolsüz kavga başlattılar niye bana cevap vermiyorsun diye bu bir, ikincisi birlikteki birisi yerdekilere vurucağına bana vurdu ve b den mc attı bende hiç rolüne girmedim.

#3 - 23.07.2021 19:20
"Rolsüz kavga başlattılar" konusunda epey yanılıyorsun. Beni "cebinden gazlı bez çıkartıp adamı bayıltır" emotesiyle rol imkanı tanımadan gasp etmiştiniz, karşılığındaysa kavga başladı.

Seni belki birlik üyen düşürmüştür, belki Aelfweard Herschlag düşürmüştür. Sonuç olarak sistemsel yaralıdasın ve bunun rolünü yapman gerekiyordu.

#4 - 01.08.2021 18:33
Merhaba.

Karakter vurulmamış, sadece brawl esnasında yaralıya düşmüş. Bu durumda karakterinin hasar durumunu kendisi karar verir ve ona göre rolünü sürdürür. Bu durumda kalkıp kaçmasında problem bulunmuyor.