Konu: Gaetan Howell - PG - CJ  (Okunma sayısı 306 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.07.2021 21:40

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Vicolays

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Chevalier

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
PG

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi bu emoteu vererek @Chevalier 'i motordan attı, /dene yapmadan sadece bu emoteu vererek yapıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: - -
Ek açıklamalar(varsa): Herşey belli hem PG hem CJ yapıyor.

#1 - 20.07.2021 04:48
Gerekli savunma yapılır, yarın.

#2 - 22.07.2021 20:59
Savunma biraz geç geldi, bayram sebebi ile vs.

Selam, sslerde gözüktüğü gibi IC düşmanım olan Kurt Bowman'u motordan düşürüyorum, bende yetişemedim gözüktü ben Kurt IGS'e doğru dümdüz gitti ve ben 415 bölgesinde kaldım, muhtemelen lag yüzünden. 1-2 saniye sonra kendimi Kurt Bowman'ın motorunun üstünde buldum, arkama bakayım derken biraz ilerledim, ileride durdum ve motordan indim. Eğer bende yetişseydim dene atardım ama ona yetişemediğimi görünce hiç bir şey yapmadım, o sıra Kurt'un motoruna bindiğimi anlayana kadar aramızda mesafe vardı ve hatta pm'den şikayet açacağım tarzında yazılar yazılmıştı. Bu sebepten sonrasında dene yazmadım çünkü çoktan motoru bırakmıştım bile. Teşekkürler, iyi forumlar.

#3 - 25.07.2021 16:30
Kurt Bowman karakteri motor sürerken emote verip üstüne cj atarak motordan indiriyorsun. Ne /dene var ne farklı birşey, motoru alıp ilerliyorsun. Yapmış olduğun CJ Kurt Bowman karakterinin İdlewood bölgesinde kalmasını sağladı, silah çıkartıp vurabilirdiniz. Birisini motordan atarken dene atmak zorundasın.

#4 - 27.07.2021 19:34
Silahla vurabilirdik, vurmadık. Çünkü silah yoktu. Dediğim gibi bende yetişemedim gözüktü sonra motora bindi karakter. 3-5 metre ileride sağa çekip motordan indim.

#5 - 27.07.2021 19:46
İsteyerek yapmadığına inanıyorum bazen olabiliyor samp oynuyoruz. Kilit Arşiv

#6 - 31.07.2021 17:36
K&A