Konu: [01.08.2021 - Deshawn Williamson (maske 26710) ] Deatmach  (Okunma sayısı 225 defa)

Ryu

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#10 - 01.08.2021 13:41

bu fotoğrafta olanları vurmuştum, orada başka biri yoktu yalan atmaya gerek yok videolu da oynuyorsun kanıtın varsa yolla

#11 - 01.08.2021 16:41
kendi vurulduğunun ssini yolla sweet allen sen misin
Kanka öncelikle olayın seninle bir alakası yok, sen karışma. O ss'İ arkadaşın deshawnın rklı ve benim de rklı olduğumu belirtmek için yazdım. Alakasız olanlar atlamasın şikayete.

#12 - 01.08.2021 16:43
Şikayetteki olayda ben de bulunuyorum. Şunu söylemem gerek.

Merhaba, öncelikle video kırpılmış, videonun tam halini buraya bırakıyorum.  Arkadaş bana RK'lı olduğunu hiç bir şekilde belirtmedi, /b aracıyla veya /pm ile beni uyarabildi, bundan dolayı benim sorunum değil, üstünde RK'lı olup olmadığın yazmıyor, ayrıca senin RK'lı olduğunu önceden bilmiyordum, seni hiç bir şekilde görmedim, kısacası Haberim yoktu, DM'ye değineceğim, Herhangi bir Dm söz konusu değil, Birliklerimiz İC'de bir savaş içersinde, umarım neye göre şikayet açtığını iyi biliyorsundur.

İyi forumlar  :vice:                                        https://www.youtube.com/watch?v=dI8VXau2sv0&ab_channel=emir-violent

Kardeşim daha önceden gelip gördün mahallemizde motorla tur atıp adam ararken arkadaşların beni vurdu ve gördün onun da kanıtları var yalan borcum yok kimseye.

Eğer ikinci kez vurulduğunu söylüyorsan lütfen bunu kanıtla. Kanıtlara attığın videoda ikinci kez düşürüldüğünü gösterdiğini söylemişsin, bunun kanıtı var mı? RK süren(8 saat) bitmeden ikinci kez düşürüldüğününü SS'i varsa at lütfen. Eğer yoksa, bence zamanımızı boşuna harcamayalım. Şikayet direkt düşer zaten.

Dostum sen karışma, ben şikayetimi açtım kanıtlarımı da sundum adminler karar verir. Ayriyeten bana kuralları öğretme zaten iyi biliyorum.

Ryu

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#13 - 01.08.2021 17:31
attığın sste cameron wiley yazıyor, belirtmek istedim amacım şikayete bulaşmak değil, kg

#14 - 01.08.2021 17:33
attığın sste cameron wiley yazıyor, belirtmek istedim amacım şikayete bulaşmak değil, kg
Dostum ben seni şikayet etmiyorum farkındaysan, orda senin yazman karışabileceğin anlamına gelmiyor.

Ryu

*
#15 - 01.08.2021 19:58
rkladığım kişileri söyledim sana kanka, boş yalan bir şikayet açmışsın rk olduğunun kanıtı yok bile daha da yazmıyorum kolay gelsin

#16 - 03.08.2021 04:48
Savunma yeterli bulundu.