Konu: [ Diana Dariusdottir, 30.07.2021 ] Retarted RP, Fear RP  (Okunma sayısı 310 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.07.2021 20:13

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Diana Dariusdottir @BenMert

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jeffrey Chandler @bertukey Dolores Belanger @crewisgang Renfri Hiddleston @Meniales

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 30.07.2021, 19.07

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Retarted Roleplay, Fear RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 30.07.2021 tarihinde, kendi aramızda Temple tamircisi arkasında rol çevirirken Diana Dariusdottir isimli arkadaşımız son hız motoruyla Bullet'e çarpıyor, motordan düşüyor ve uçuyor. Daha sonra arkadaşımız hiçbir şey olmamış gibi, Jeffrey Chandler karakterinin yanına gelip, "Jeff" yazıyor. Yine herhangi bir yaralı rolü yapmadan, üç kişiye karşı agresif rol sergiliyor, daha sonra da hiçbir şey olmamış gibi küfürler edip motoruna biniyor, devam ediyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin sürekli olarak bu tarz şeyler yaptığı hakkında birkaç bilgim mevcut. Genellikle idlewood bölgesinde sürekli olarak üst tuş bugu yaparak insanlara çarpıyor, rol yapmadan devam ediyordu. Buna @KSZ şahit, eğer elinde hala video kayıtları bulunuyorsa şikayete ekleyecektir.

#1 - 30.07.2021 20:39
videoda her şey net bir şekilde görülüyor bilerek araca kafa atıyor, iniyor bir şey olmamış gibi rol yapıyor /do komutundan motorun hasarını belirtmediği için motoruna biniyorum cj atıyor ve agresif davranıyor
« Son Düzenleme: 30.07.2021 21:22 crewisgang »

#2 - 31.07.2021 02:41
Hayır orada kazamı yapmışım adam motoru alıp kaçmaya çalışıyor hiçbir şey yokken bir anda küfürler saydırmaya başlıyolar retarted olayını ilk ben mi yapmışım acaba  O:-)

#3 - 31.07.2021 11:31
Hayır orada kazamı yapmışım adam motoru alıp kaçmaya çalışıyor hiçbir şey yokken bir anda küfürler saydırmaya başlıyolar retarted olayını ilk ben mi yapmışım acaba  O:-)

araca bilerek çarpman ve hiçbir şey olmamış gibi yerden kalkman normal mi dostum? kaza yapmışsın karakterler yaptığına şaşırıp küfür ediyor sen yaralı rolü yapacağına kalkıp bize karşılık veriyorsun. Motor hakkında /do kanalından herhangi bir durum bildirmedin motor yerde duruyordu bindim ve cj attın

#4 - 31.07.2021 12:26
IC olarak dört yüz bin dolarlık bir arabaya, arkadan son hız gelerek çarpıyorsun, ne gibi bir tepki vermemizi bekliyorsun? :D? Motorun hakkında da herhangi bir şey belirtmedin, motorun bomboş bir şekilde yerde duruyordu.

Ek not; karşı taraf eğer kural ihlali yapıyorsa bu sana kural ihlali yapma hakkı tanımaz. Gerekli kanıtlarını toplarsın, rolüne devam edip şikayetini oluşturursun.
« Son Düzenleme: 31.07.2021 12:30 acars.o7 »

#5 - 31.07.2021 23:49
@BenMert  knk harbi malsin ama he sende merd kardesim  ::)  :nays:

#6 - 01.08.2021 17:22
Merhaba. Ağır bir kaza geçirdiniz ve hiçbir şey olmamış gibi rolünüze devam ettiniz, bu hatalı bir davranış. Karakter ceza alacak.