Konu: [18.07.2021] Rony Clarcon / Bug Abuse  (Okunma sayısı 301 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.07.2021 17:23
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rony_Clarcon @Firuz
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @eternalz
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18.07.2021, 13:37

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 18.07.2021 tarihi, saat 18:37 civarında Rodeo bölgesinde gezinirken gözüme bu olay çarptı. Son gelen güncellemeye göre bildiğimiz gibi sadece çekicilere yakın bir alanda tamir gerçekleştirebiliyoruz. Fakat sistemden dolayı bu şey bütün çekicilerin yanında yapılabiliyor. Kişi bizim firmamız da değil, başka bir firmaya dahil. Bizim çekicimizin yanına gelip araç içerisinde "/tamir" komudunu kullanıyor. Yani iki kere "Bug abuse" gerçekleştirmiş oluyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle
--

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı almasını talep ediyorum.

#1 - 18.07.2021 18:53
@Firuz şikayet için etiketliyorum.

#2 - 18.07.2021 21:25
Şikayetin başından başlamak gerekirse  aracımın zaten durumu iyiydi, arkadaşın da dediği gibi; " Son gelen güncellemeye göre bildiğimiz gibi sadece çekicilere yakın bir alanda tamir gerçekleştirebiliyoruz." Bu durumu merak ettiğim için başka bir firma aracının yanında oluyor mu diye denedim. Hiçbir türlü üstünlük sağlayacak bir şey yapmadım veya win'e oynanacak bir durum yoktu, sadece merak ettiğim için başka bir firmanın aracının önünde deneme yaptım.

#3 - 19.07.2021 23:04
Yetkili kararı

#4 - 27.07.2021 19:36
Merhaba, bu tarz durumları bu şekilde denememeye özen gösterin. Bu tarz bir işlem yapacaksanız da bunu role dökerek yansıtın(kendi tamirhanenizde ve mümkünse araç içerisinde olmadan), durum tekrarı hâlinde Bug Abuse'den ziyade Sürekli Roleplay, NonRP gibi kurallardan değerlendirilirsiniz. Ufak bir uyarı olarak algılayın, iyi eğlenceler diliyorum.