Konu: K&A  (Okunma sayısı 160 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.08.2021 14:23

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Santino_Pellegrini - @ @SoftwareTheLord

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @LogaN

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS de gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Non-rp

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş vuruluyor, bir şey olmamış gibi kalkıp yürüyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):Şikayette adı geçmeyenler yazmasın lütfen.

« Son Düzenleme: 09.08.2021 15:11 Redkeys »

#1 - 09.08.2021 14:26
Ben zaten yaralı rolümü uyguluyorum, kolundan vurulan birisi tekme atamaz mı? Sistemsel düşürmeyip rol yapıyorum, yaralı bacağımla mekandan kaçmaya çalışmıyorum.

#2 - 09.08.2021 14:30
Ben zaten yaralı rolümü uyguluyorum, kolundan vurulan birisi tekme atamaz mı? Sistemsel düşürmeyip rol yapıyorum, yaralı bacağımla mekandan kaçmaya çalışmıyorum.

Adam ikinizi de vuruyor, on dakikada yaralarını sarıp adama tekme atıyorsun.

#3 - 09.08.2021 14:32
On dakika sonra o adam kaçabiliyor, bizimkiler yürüyemiyor mu?

#4 - 09.08.2021 14:38
On dakika sonra o adam kaçabiliyor, bizimkiler yürüyemiyor mu?
Ben size o adam kaçsın siz yürümeyin mi dedim? Ben bir ihlal gördüm ve şikayet açtım.

#5 - 09.08.2021 15:09
@SoftwareTheLord  Birliğin patronlarından değil misin? Kuralları bilmiyor musun? Seni vuruyorum, yaralı halde yerde yatarken ben vuruluyorum, sonra ikimizde yaralıdan çıkıyoruz, daha da sonrasında sen gelip tekme atarak beni yaralıya tekrar düşürüyorsun. Ve buna da, ''Ben zaten yaralı rolümü uyguluyorum, kolundan vurulan birisi tekme atamaz mı? Sistemsel düşürmeyip rol yapıyorum, yaralı bacağımla mekandan kaçmaya çalışmıyorum'' diyorsun. Attığın görüntüde bile yerde yatıyorum. Sistemsel olarak düşürüyorsun. Ne diyeyim ki ben sana, nasıl birlik yönetiyorsunuz anlayamıyorum. Ceza almanı istiyorum, yaptığın ihlalin savunulacak bir yanı yok.

#6 - 09.08.2021 15:10
Kendi aramızda halletik uzatmaya gerek yok. K&A

#7 - 09.08.2021 19:04
Arşiv.