Konu: 23.07.2021 - Paul Learly @Ahmetzb - Revenge Kill  (Okunma sayısı 188 defa)

#0 - 23.07.2021 01:55

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Paul Learly @Ahmetzb

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @T4BL0

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23.07.2021 01:13

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle arkadaşım müsait olmadığı için onun yerine şikayeti benim açmamı istedi. Olayı o yaşadı, şikayeti ben yazıyorum. Rakip çetenin sokağımıza bir anda dalıp brawl başlatmasıyla ortalık karıştı, herkes birbirine girdi. Paul Learly karakteriyle birbirimize girdik ve onu sistemsel olarak düşürdüm. Ortalıkta kaçmak için koşarken Paul karakteri kalkıp beni düşürdü. Revenge kill kuralını ihlal ettiğini düşünüyorum. Arkadaştan şikayetçiyim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Paul karakterini düşürdüğümde saat 01:13

Paul karakteri beni düşürdüğünde saat 01:33

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 23.07.2021 02:25
Şahitliğimi onaylıyorum, arkadaşlar sürekli bu davranışta. Sahneden geldim ve bilgisayarın başına geçtim sokağa gittim. Arkadaşlar toplanmış ve ellerinde sopa vs duruyorlardı. Tektim bulaşmak istemedim, sonra Girişimci Zenci'yi sokakta gördüm ve onu İC olarak tam uyaracaktım toplanarak gelip bir anda emote verip Brawl rolü başlattılar ve bana vurmaya başladılar kaçtım kovaladılar. Sonrasında ise bu arkadaşlara denk gelip düşürmüşler rollerimizi birlik olarak baltalıyorlar roleplayi sadece brawl, çatışma vb şeylerden ibaret sanarak.
« Son Düzenleme: 23.07.2021 02:28 T4BL0 »

#2 - 23.07.2021 02:42
Şahitliğimi onaylıyorum, arkadaşlar sürekli bu davranışta. Sahneden geldim ve bilgisayarın başına geçtim sokağa gittim. Arkadaşlar toplanmış ve ellerinde sopa vs duruyorlardı. Tektim bulaşmak istemedim, sonra Girişimci Zenci'yi sokakta gördüm ve onu İC olarak tam uyaracaktım toplanarak gelip bir anda emote verip Brawl rolü başlattılar ve bana vurmaya başladılar kaçtım kovaladılar. Sonrasında ise bu arkadaşlara denk gelip düşürmüşler rollerimizi birlik olarak baltalıyorlar roleplayi sadece brawl, çatışma vb şeylerden ibaret sanarak.
Videolu olarak oluşum şikayeti açacağız, birliğinizin kapanması için yeterli kanıtlarımız var.

#3 - 23.07.2021 02:49
Öncelikle merhabalar,
RK:Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.
Bir: silahlı bir çatışma yok, brawl rolü dönüyor.
İki: Sen yerdesin ve sana tekme atıyorum brawl rolü değil yerde olan birine vurabilirim karşılık veremeyecek durumdasın.
Başka bir probleminiz yoksa iyi roller dilerim :)
« Son Düzenleme: 23.07.2021 02:50 Ahmetzb »

#4 - 23.07.2021 17:44
"Ortalıkta kaçmak için koşarken Paul karakteri kalkıp beni düşürdü."
SSlerin arasında kaç dakika var farkında mısın?
Ek olarak: ne timestamp açık ne /hasarlar yerdeki birine tekme atabilirim.
« Son Düzenleme: 23.07.2021 17:59 Ahmetzb »

#5 - 23.07.2021 17:49
Kanıt
Kanıt içermeyen şikayetler incelenmez. İddia edilen kural ihlalini ispatlamak için şikayetlerde güncel kanıt bulundurulmalıdır. Güncel olmayan kanıtlar geçersiz sayılır. Kanıtlar üzerinde hiçbir şekilde düzenleme yapılmamalıdır. (Güncel saat ve karakter ismi ekran görüntülerinde yer almalıdır.
« Son Düzenleme: 24.07.2021 02:53 Ahmetzb »

#6 - 24.07.2021 02:52
Gerekli savunmayı yaptımı düşünüyorum ama yetkili için özet geçeyim: Kişi /hasarlar çekmemiş beni düşürdüğünün net bir kanıtı yok, Revenge Kill dediği şey çatışmada olur yani wikide öyle yazıyor. Diyeceklerim bu kadar şikayetin kanıt yetersizliğinden rededilmesini talep ediyorum.

#7 - 24.07.2021 22:59
Revenge kill çatışma dışında yumruklaşmada da oluyor dostum.
Ayrıca brawl kurallarında da yazıyor bu.

#8 - 25.07.2021 05:32
Tekrar brawla katılmanız doğru değil, sadece tekme atmış olsanız bile. Ceza alacak.