Konu: Teddy Bryant. 19.07.2021 @marcus61  (Okunma sayısı 152 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.07.2021 01:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @marcus61 Teddy Bryant

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Leon_Lascaris- Jacob Peterson. ve  Geralth Whitley
burnout üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19/07/2021 - 00.15

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Non rp- Retarted Rp, Fear Rp.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba, aracımızı çalan Ales Krajnik adlı karakteri yakalıyoruz, gerekli cezayı veriyoruz ve dağda bırakıyoruz. Amacımız diğer arkadaşını da yakalayıp ceza vermek. Fakat kişi ilk olarak dağ yolunda kilosuna rağmen engebeli arazide motoru çok rahat Motokroscu gibi sürüyor herneyse birşey demeden rolü sürdürüyoruz, fakat aşşağıda bıraktığım videoda 0:20-0:30 saniye aralığında kişi hatrı sayılır bir yükseklikten motoruyla atlıyor ve hiçbirşey olmadan devam ediyoru. İlk NON RP durumu burada gerçekleşiyor. Sonrasında Ales Krajnik ve Teddy Braynt karakterleri gene garaja giriyor, önlerini kapatıyoruz. Fear RP, Retarted RP ve ek olarak ikinci NON RP ihlalleri burada çıkıyor. Kişi garaj üyeleri tarafından sert şekilde darp edildi, ama sanki hiç yaşanmamış gibi arkadaşının motorunda garaja giriyor, sıfır çiziyor. Kaçmaya çalışırken de önünü kapıyoruz kaçmasınlar diye, fakat zeki arkadaşımız oyun mekaniklerini realistik olmayacak şekilde kendi avantajına göre kullanıyor, araçlara çarparak motoru sektiriyor ve araçların üzerinden atlıyor. Biz rol yapma taraftarıydık fakat bu şekilde rollerini sürdürdükleri için artık rol yapılacak bir durum kalmıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 

Ek açıklamalar(varsa): Ek açıklama: Kişilerin caydırıcı bir ceza almasını ve Rol Destek ekibi tarafından rol bilgilerinin tazelendirilmesini talep ediyorum.

« Son Düzenleme: 19.07.2021 01:07 lahmacunxx »

#1 - 19.07.2021 01:07
Şahitliğimi onaylıyorum, zaten Ales Krajnik adına bir şikayet sürdürülüyordu. Şikayeti geri çekmeyi planlıyordum fakat bu gün böyle bir rol olunca kararımdan döndüm. Biz genelde şikayet açma taraftarı değiliz, herşeyi IC olarak çözme taraftarıyız. Fakat kişilerin bu şekilde ihlal yapmaları rolü sürdürmemize engel oluyor. Kişilerin bu tür ihlallerden caydıracak bir ceza almasını birlik adına talep ediyorum.

#2 - 19.07.2021 01:07
Uzatmak istemiyorum, hatamı kabuleniyorum, bir daha olmayacak. İyi akşamlar iyi roller.

Rol zevkinizi bozdum, kusura bakmayın.
« Son Düzenleme: 19.07.2021 02:07 marcus61 »

#3 - 19.07.2021 01:09
Uzatmak istemiyorum, hatamı kabuleniyorum, bir daha olmayacak. İyi akşamlar iyi roller.
O halde yetkili kararı beklenebilir.

#4 - 19.07.2021 01:11
"Kişilerin caydırıcı bir ceza almasını ve Rol Destek ekibi tarafından rol bilgilerinin tazelendirilmesini talep ediyorum." Dostum Allaha şükür rol biliyoruz, hatamı zaten kabuleniyorum.

#5 - 19.07.2021 20:56
Şikayet hala aktif, yukarıya çıksın diye yazıyorum.

#6 - 22.07.2021 20:00
Selam,

karakter sadece Non RP'den ceza alacak. Kişi sizin garajınıza giriyor, çıkmak istiyor fakat çıkamıyor çünkü siz yolu kapatıyorsunuz. Bu durumda karşı tarafın hatalı olması beklenemez, ek olarak oraya gelse bile korkü rolü yapması için bir etken göremiyorum.