Konu: 19.07.2021 - Fear-RP, Emote Kural İhlali, RK, CarDM / Miguel_Padro  (Okunma sayısı 147 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.07.2021 03:26

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Miguel_Padro / @Zakhaev

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Idlewood Mafia Brims oyuncuları.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19.07.2021 / 00:32 - 00:54 arası.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Fear-RP, Yaralı Kural İhlali, Emote Kural İhlali.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:

1-) Yaptığımız baskından sonra saat 02:33'da Idlewood Mafia Brims'in onaylı hooduna yaklaşık altı kişi girerek brawl başlattılar. Başlatılan brawlda Miguel Padro isimli karakter düşüyor. Düştükten sonra motora binip kaçmaya çalışıyor ve ortamdan uzaklaşıyor. Bu sırada verdiği emote " beş kişiyi dövdükten sonra dayak yiyip motoruna atlayarak topuklar. " emotesini veriyor. Umarım verdiğin emote'da beş kişiyi dövmesini fiziksel olarak gösterebiliyordur.

2-) Düştükten yaklaşık on dakika sonra gelip Burrito ile dolaşmaya başlıyor. Yaralı iken araç sürerek Idlewood hoodundaki insanların üstüne sürmeye başlıyor. Burada yaralı kural ihlali yapıyor ekstra CarDM yaptığı videoyu atacağım.

3-) Burrito ile dolaşırken araç ile etrafa çarpıp küfür ediyor, ekstra on dakika sonra tekrar gelerek kışkırtıcı sözler söylüyor. Onaylı hoodda üstün olmamıza rağmen aracını kitleyip küfür ediyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Fear-RP - RK ( Düştükten sonra vızır vızır araç sürmesi dahil. )
Spoiler: GösterGizle

Emote Kural İhlali

CarDM ( Video )

Ek açıklamalar(varsa): Aktif on beş kişilik bir hoodu altı kişi basabilir mi? Ekstra olarak basan kişiler bir hoodda kaç dakika durabilir. Admin arkadaşlarımız bu soruma cevap verirse ekstra olarak oluşum şikayeti açacağım.  :-\ :-\

#1 - 19.07.2021 03:49
Öncelikle şöyle söyleyeyim, verdiğim emote hakkında kısa bir bilgilendirme yapalım brawl rolünün öncesinde Brystal hood'unun arkasında yaklaşıp dört beş kişiyle brawl attım ve hepsini sistemsel düşürdüm. Arkadaşlarınız da yaralı rolü yapmayıp araç sürmeye devam ettiler.  Fakat bu oyunu büyük bir hırs ile oynamadığım için takmadım ve şikayet açmaya gerek duymadım. Sistemsel olarak düşdükten sonra motoruma atlayıp kaçar diye emote verdim evet, vurulmadım sadece rolsel dayak yedim, dudaklarım kanar, kaşlarım patlar, realistik olarak düşünürsen elim ayağım tuttuğuna göre motor sürmemi engelleyecek bir şey göremiyorum.
Car DM yaptığım bir durum yok emote atıp aracı sadece üstüne sürüyorum, video da görüldüğü gibi araçlar sıkıştığı için bug oluyor ve canın gidiyor, olayları manipüle etmene gerek yok.
İstersen sabaha kadar şikayet aç bu benim umurumda olmaz, ben bu oyuna günde 3-4 saat eğlence amaçlı giren birisiyim bütün hayatımı adamıyorum. Ne olmuş kim ne yapmış pek takan birisi değilim, bu gereksiz şikayetine yorum bile yazmayayacaktım fakat kısa bir savunma yapmak istedim.

#2 - 19.07.2021 03:55
Neden gelip RK'lı olmana rağmen küfür edip kışkırtıyorsun peki? Düştüğün bir onaylı hoodda yirmi dakika boyunca turluyorsun? Yaptığın bir ihlal var ki şikayet açıyorum. Arabayla bize çarparken emote vermedin, verdiysen yolla şikayete. Üstüne arkada dört kişi düşürmüş olman emote ile belirteceğin anlamına gelmiyor. Ben hood baskınından sonra " On kişi vurarak motoruna biner, adamların annesine küfür ederek topuklar, yirmi kişinin içinden geçer" gibi emote vermiyorsam sen de aynı şekilde vermeyeceksin. Madem veriyorsun şikayet yersin, çünkü yasak. Emote dediğin fiziksel olarak yapamadığın şeyleri role katkı sağlaması için belirttiğin bir araç. Banane dört veya beş kişi düşürdüysen.

Şuraya ekip olarak sağlıklı savunmalar atın. Benim mi şikayetim gereksiz yoksa senin mi savunman tartışılır.

#3 - 22.07.2021 19:49
Selam,

brawl sırasında bir oyuncu düştüğü zaman yaralı rolünü kısmen kendisi belirler, ister ağır yaralı rolü yapar, isterse de hafif dayak yemiş rolü. Dayak atan taraf karşı tarafı ağır yaralamak adına rollere girişmediği sürece rol imkanı dayak yiyen taraftadır. Bu yüzden dayak yedikten sonra araca binmesinde problem bulunmuyor. Emote'ye gelirsek evet, emote hatalı. Ufak bir eğlence anlayışı olabilir fakat karşı taraf bu cümleyi eğlenceli bulmayabilir, bu tarz emoteler verirken empati kurmalısınız. Car Ramming olayı ise, kişi sizi ezmek istememiş.  Fakat kasıtlı olarak kaldırıma çıkıp sizin önünüze gelmiş, sizi ezmek isteseydi aracın altına alırdı. Bu durumu şuna bağlayabiliriz, arkada sürekli olarak çarpan araba yüzünden bu duruma gelmiş olabilir.

Emote'dan dolayı uyarıldı. Tek başına burrito ile onaylı bölgede bu tarz roller sergilediği için Fear Rp ihlalinden ceza alacak.