Konu: Giandomenico Lombardi Cop Bait.  (Okunma sayısı 266 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.07.2021 03:10

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Giandomenico Lombardi @qus_furqan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Tim Blackford @Schmitz Falk

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 03.06.2021 02:45

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Polise Karşı Korku Rolleri
Departman sınırlarında (ekip aracı dahil) sivil-illegal-legal karakterlerin polise karşı FEAR-RP zorunluluğu bulunur. Kişiler polise itiraz edebilir, hakkını arayabilir, direnebilir lakin bir memurun müdahalesiyle (herhangi bir sert sözlü müdahale, fiziksel müdahale, taser, cop vs.) kaldığı andan itibaren memurlara karşı korku rolü yapmak zorundadır. Departman içerisinde, ekip aracında ya da sokakta azınlıkta olan kişilerin polise karşı FEAR-RP durumu bulunur. Her oyuncu/karakter, departman ile olan etkileşimindeki rollerinden kendi sorumludur. Departman içerisinde tutuklanmış olmasına, üzerinde kanun ve hapise girme gibi baskılar olmasına rağmen ofansif tavırlar sergileyen, korkusuz roller yapan kişiler FearRP kapsamında rolsel hapis sürelerine ek cezaya tabii tutulur.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yukarıda belirtilen tarihte devriye rolümü sürdürürken aşağıdaki sslerde görüldüğü üzere Jester sürücüsü Giandomenico_Lombardi kolluk kuvvetlerinden hiçbir sebep yokken kaçmaya başladı. Yine aşağıdaki sslerde görüldüğü üzere sürekli polislerin yanına gidip kendini bilerek kovalattırmaya devam etmekte.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 22.07.2021 13:04
Sürekli olarak sürüş halindeydim, inmedim bir şey yapmadım. Cheetah arkamda takla atmış, görmedim ve tekrar o yola girdiğimde sizi gördüm. Yanınıza maksimum 3 4 saniye durdum. O da hareketsiz bir şekilde değildi. Tekrar ECHO çıkacak mı diye kapının önünden bir tık hızlı geçtim, içeriyi zor gördüm. Sonrasında seni görünce tekrar kaçtım ki videoyu upload edersen bunu görürüz. Yakalayınca süpersürücü sizsiniz yakalayamayınca copbaitci biz oluyoruz. Yapmayın Allah aşkına, en altta ki ekran fotoğrafındaysa tesadüf geldi ki direkt araya kaçtım. O sıra hız sabitledim ve yazı yazıyodum görmedim seni.

#2 - 22.07.2021 13:06
Çektim ee yazısıysa beni maksimum 1 dakika kovaladıktan sonraydı. Direktiflerimi dinle yazdın, hapis nedeniylr kaçtım. Tüm savunmam bu yetkili kararı bekleyelim.

#3 - 01.08.2021 16:54
Selam. Eğer yakalanmak/kovalanmak istemiyorsanız en ufak şansta kaçıp saklanmanız gerekir, normal olan bu. Fakat siz kaçmak veya saklanmak yerine inatla polislerin yakına gidiyorsunuz, bu durumda kuralımızı çiğnemiş oluyorsunuz. Karakter ceza alacak.