Öncelikle merhaba. Chatlog olduğu gibi görünmekte, karşılıklı bir dialog söz konusu. Chatlog'da var, tekrarlıyorum.
Kişi benim yanıma gelip, " Bir şey olursa ilk senin kafana sıkarım diyor." Yarışçı birliğiyiz diye her yerde kafamıza sıkmak ile tehdit eden çocuklar ile mi uğraşacağız?
Ardından ben kendisine şunu belirtiyorum. " Saygısızlık yapma, yapmadım. Anla beni?" Bunda yanlış nerde, görebiliyor musunuz? Hayır. Sonrasın da kişi tekrar agresiflik gösteriyor, şunu yazıyor. " Seninle burda görüşmem, rahat ol. Söyle istediğini" IC olarak üstüme alınıyorum, her şeyi söylüyorum, basit. Ardından bana "Havalı cümleler seni bir mezadan başka bir yere itmez, bla bla bla" Bunu kuruyor, farkındaysanız hala agresif tavırı olan o. Ardından bende "Azrail ile mi görüşüyorum diyorum, doğal olarak." " KİMİN AZRAİL VE AGRESİF OLDUĞUNU ANLAMALISIN. Kendisi burda konuyu uzatıyor, bana şunu söylüyor. " EVET AZRAİLİN İLE GÖRÜŞÜYORSUN" Yarışçı birliğimiz var diye bunları, üstelik onaylı bir hood birliğiyiz. Bunları görmezden gelemem, egonu tatmin etmekten başka bir şey değil bu.
Bende doğal olarak "KISIK BİR SES TONUYLA, SESSİZ" ona görüşmek istediği yeri iletmesini istiyorum, ben mekandan sakin ve hiç bir şekilde agresif yapmadan, ona laf atmadan ayrılırken o bana şunu diyor " HEY AZRAİL, BİRE BİR" Ne bu? Şakamatik misin sen?
Şu silah konusuna değinmek gerekirse, sayımız nerdeyse eşit. 4 - 6 4 - 7. Kadını saymazsak, Lili, kato, shelby ve bende silah var. Deagle. Yani tek silahlı siz değilsiniz.
İkincisi kanka şu ki, " BEN İTALYAN MAFYASIYIM, HER YERDE HERKESİN ANNESİNE KÜFÜR EDERİM, KİMSE BANA DOKUNAMAZ" diye tavırları kenara bırak, realistik ol. Mekan sizin mekanınız değil, haraç kestiğimiz mekan. Fear Rp'lik bir durum yok, rolü kendi başlattı, kendi sürdürdü, kendi agresif hareketler sergiledi ve cevabını aldı.
Savunmam bu kadar, iyi roller dilerim.

(( Bu arada ooc tartışmaya girmek istemiyorum, IC bir olay. Şikayet oluşturdunuz bitti, forum üzerinden ooc bir kin de bulunmayın, sizle ooc bir durumum yok, sadece bir oyun. İyi roller diliyorum.

))
Örnek 1; "Olayda bende vardım, Jin Ulrich isimli arkadaş Azrail gibi rol yapıyor, Louis Martucci isimli arkadaşımın elinde AK-47 model bir silah olmasına rağmen Jin Ulrich isimli arkadaş korku rolü yapmadı." Sorunum yok bro seninle ooc de, sakin ol. Sadece oyun.